Start din reise Mine sider
image/svg+xml Openclipart Outline map Africa 2013-11-07T03:09:12 Political map of Africa - updated for 2013 https://openclipart.org/detail/188409/outline-map-africa-by-j_iglar-188409 j_iglar Africa African borders continent countries map maps outline political
Januar
Februar
Mars
April
Mai
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
Desember

Velg den beste tiden for din safarireise

Det afrikanske kontinentet byr på fantastiske opplevelser året rundt, selv om visse måneder bør unngås på ulike destinasjoner. Avhengig av hvor og når dere ønsker å reise, gir vi gjerne våre anbefalinger tilpasset deres ønsker.

Temperatur

Østafrikanske land nær ekvator har relativt stabile temperaturer året rundt, mens forskjellene er større i de sørlige delene av kontinentet. For eksempel er Sør-Afrikas årstider mer som de vi er vant til her i nord, men speilvendt.

Nedbør

De fleste av våre destinasjoner har årlige regnperioder som varierer avhengig av landet. Den lille regntiden kan være en god tid å reise på, da de ofte gir et behagelig klima med korte skurer, samt gode priser. De store regntidene er ofte best å unngå. Spør oss, så forteller vi mer.

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Abonner på inspirasjon og reisenyheter

Drøm deg bort med vårt populære nyhetsbrev, spekket med inspirasjon og reisetips til ditt neste store eventyr.

Takk!

Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev.