Start din reise Mine sider
Reiseskildring

Ann-Sofie & Bosse: Safari i Uganda

Det høres ut som om programmet var helt fantastiskt, guiden Amos med sin bil og hotellene var veldig bra. Vi fikk se og oppleve alt vi ønsket og mye mer. Nasjonalparken Murchison Falls var så vakker, og man følte seg veldig lykkelig over å være der med alle dyrene rundt seg. Vi hadde elefanter utenfor døren til huset vårt på Paara Lodge, og en babianfamilie skremte meg da de hoppet opp på sofabordet der jeg satt og skrev dagbok. Besøket og oppholdet i neshornreservatet var utrolig fint, vi gikk i en liten sirkel rundt 6 store neshorn bare 20 meter unna.

Det var veldig fint at spesialtrente ekstra guider tok over ved moskeen i Kampala, ved Martyrkirken, på elven ved Ninja, hos neshornene og på Nilen med båt til fossefallet. Ellers var Amos en klippe som gjorde alt for at vi skulle oppleve så mye som mulig og ha det bra.

Vi vil anbefale Safariresor til alle vi kjenner som ønsker å dra på eventyr. Tusen takk for veldig godt organiserte dager i Uganda.

“Vi vil anbefale Safarireiser til alle vi kjenner som ønsker å dra på eventyr. Tusen takk for veldig godt organiserte dager i Uganda. ”

Ann-Sofie og Bosse

Abonner på inspirasjon og reisenyheter

Drøm deg bort med vårt populære nyhetsbrev, spekket med inspirasjon og reisetips til ditt neste store eventyr.

Takk!

Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev.