Start din reise Mine sider

Opplev det beste av Afrika fra første rad

Gli gjennom det mystiske Okavangodeltaet i Botswana eller se solen gå ned fra hesteryggen i Namibørkenen. Kanskje er du ute etter Afrikas mest unike og genuine opplevelser? Langt borte fra turistløypenes trygge gang.

Med vårt dyktige team på plass får du ekspertisen, erfaringen og de lokale kontaktene som kreves for å designe ditt livs Afrikareise. Vi tar hånd om alt det praktiske slik at du og dine medreisende kan nyte eventyret fullt ut.

elephant

Ekstraordinære bosteder på plasser du ikke trodde fantes

Fra luksusbungalower på uutforskede Robinson Crusoe-øyer til uforglemmelige teltopphold midt på Tanzanias urørte savanne. For deg som er ute etter en gang-i-livet-opplevelser, er Afrika en skattekiste av unike overnattingssteder.

Med oss får du tilgang til de mest ettertraktede overnattingsstedene og de skjulte perlene. Men også de beste og mest ettertraktede lodgene og resortene, med mat, underholdning og aktiviteter i verdensklasse.

sea
Eksempler på opplevelser

Luftballongtur

Migrasjonssafari

Fly camping

Vandringssafari

Mokorosafari

Privat øy

Luksustog gjennom Afrika

Se de ville dyrene vandre synkront over Afrikas mektige ørkenlandskap og savanne fra kanten av kurven på en luftballong – 300 meter opp i luften. Med en lokal guide, klar til å dele sin kunnskap om savannens storslåtte dyreliv, kan du og ditt reisefølge regne med en naturopplevelse få forunt.

Bli med på en ekstraordinær reise til villmarken og bo med utsikt over et av verdens mest spektakulære naturfenomener: den store migrasjonen. En fullstendig unik opplevelse der hundretusenvis av gnuer og sebraer beveger seg gjennom Serengeti og Masai Mara sitt økosystem. En vandring mellom liv og død.

La lydene av den afrikanske natten vugge deg til søvn under den storslåtte stjernehimmelen, i et luksuriøst oppredd nattelt med leirbålet trygt sprakende utenfor. I selskap av erfarne guider vandrer dere langt ut i bushen, dypt inn i Afrikas ville hjerte, mot en eksklusiv teltopplevelse som slår det meste.

Følg de ferske leopardsporene mot uforglemmelige møter i det ville. Sammen med en erfaren guide vandrer du og ditt reisefølge langs skyggefulle stier og glitrende elver – og puster ut på noen av Afrikas mest naturskjønne overnattingssteder.

Reis i en tradisjonell mokoro gjennom et av verdens mest unike økosystemer: Okavangodeltaet i Botswana. På speilblank overflate med salviegras som hvisker i bakgrunnen, glir du forbi strandbeitende elefantflokker, giraffer og – med litt hell – den sjeldne sabelantilopen i et eventyrlig miljø.

Pulverfine strender, glitrende asurblått hav – og en øy helt for deg selv. Med denne opplevelsen blir paradiset ditt så lenge du ønsker. Omringet av milelange korallrev deler du dagene med grønne skilpadder, lekende delfiner, knølhvaler og et dedikert team som gjør oppholdet til et minne for livet.

Opplev Afrikas storartede natur fra observasjonsdekket på et av verdens mest luksuriøse tog. På reisen fra kyst til kyst nyter du av uforglemmelige matopplevelser i restaurantvogner fra tidlig 1900-tall, og sovner i en togsuite med dobbeltseng, badekar og utsikt over savannens rike dyreliv.

Eksempler på opplevelser

Luftballongtur

Migrasjonssafari

Fly camping

Vandringssafari

Mokorosafari

Privat øy

Luksustog gjennom Afrika

Noen av de eksklusive safariopplevelsene vi har skapt

Sundowner vid Lake Manyara

Vadringssafari i Ruaha

Privat helikopter over Serengetis sletter

Kulturelle møter

Private ekspedisjoner i Kongos jungel

Mokorosafari gjennom Okavango-deltaet

Oppdag urørte korallrev

Luksustog gjennom Afrika

Ridesafari gjennom urørt villmark

Ordentlige eventyr

Bli i ett med naturen

Kvelder ved leirbålet

Privat middag i bushen

Møt dyrene ovenfra

Magiske utsikter i Namibia

Gorillatrekking i Uganda

Vil du vite hvordan vi kan skape en unik opplevelse for deg?

Abonner på inspirasjon og reisenyheter

Drøm deg bort med vårt populære nyhetsbrev, spekket med inspirasjon og reisetips til ditt neste store eventyr.

Takk!

Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev.