Start din reise Mine sider

Gruppereiser

Filtrer på:

Destinasjon

Se alle

Hva vil du oppleve?

Se alle

Budsjett per person

Gruppereiser til Afrika

De fleste av våre reiser er private reiser, noe som betyr at du har muligheten til å reise alle årets dager og ikke trenger å tilpasse deg etter noen andre enn ditt reisefølge. På våre gruppereiser har vi samlet alle reiser som skjer på bestemte datoer og med helt eller delvis forhåndsbestemt opplegg. Disse reisene er rett og slett ikke like fleksible, men gir muligheten til å oppdage og oppleve med likesinnede. Vi tilbyr tre forskjellige typer gruppereiser. I tillegg til våre gruppereiser, skjer våre Kilimanjarobestigninger i gruppe som standard.

Reiser med svensk eller norsk reiseleder 
Hvert år arrangerer vi reiser sammen med erfarne reiseledere som tar deg med til sine favorittsteder på det afrikanske kontinentet. I tillegg er vi selv reiseledere på gruppereiser til våre personlige favoritter. På reiser med svensk eller norsk reiseleder får du, i tillegg til å oppleve de klassiske severdighetene på reisemålet, ofte muligheten til å delta i møter og aktiviteter bortenfor de klassiske turiststiene.

Del safaribil for å redusere prisen

I Øst-Afrika, der de fleste safarireisene skjer med private safaribiler og egen guide, blir prisene høyere hvis du reiser alene eller som et par. For de som ikke ønsker å prioritere fleksibiliteten med eget kjøretøy eller guide og liker å bli kjent med nye mennesker, tilbyr vi i høysesongen muligheten til å dele safaribil med andre på våre mest klassiske turer til Tanzania og Kenya. Å dele gir muligheten for de som er to eller færre til å redusere prisen uten å kompromittere komforten. Selv om du deler kjøretøy på safari, finnes muligheten til å avslutte reisen med en privat strandopplevelse ved kysten for de som ønsker det.

Internasjonale rundreiser for deg som vil ut på oppdagelsesferd

Våre internasjonale gruppereiser gjennomføres i samarbeid med våre partnere på de ulike destinasjonene. Disse gruppene passer for deg som kanskje reiser alene eller med en partner, og som ønsker å oppdage destinasjonen i høyt tempo med fokus på eventyr og aktiviteter heller enn avslapning. Disse reisene skaper rimelige muligheter til å oppleve de ulike landenes varierte natur og villmark med lokale guider.

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.