Start din reise Mine sider

Firmareiser

Filtrer på:

Destinasjon

Se alle

Hva vil du oppleve?

Se alle

Budsjett per person

Ønsker bedriften din å gi sine ansatte opplevelser for livet?

Tenk deg å oppdage den afrikanske villmarken sammen med kollegene dine samtidig som dere har workshops og teambuildingaktiviteter for å utvikle dere sammen. Afrika har tidligere føltes langt unna, men takket være gode forbindelser og en velutviklet turistindustri går det nå raskt og enkelt. Dere kan reise fra Norge på morgenen og samme kveld spise middag ute på den afrikanske savannen.

Tilpassede firmareiser

Vi tilpasser våre Afrikareiser sammen med deg og dine kolleger. Programforslaget vi utarbeider tilpasser seg etter deres ønsker og kriterier. På våre firmareiser til Afrika kombineres gruppeaktiviteter, middager og andre avslappende elementer med førsteklasses safari. Deres safari gir inspirasjon og ny energi for de utfordringene som venter dere hjemme.

Reiser for ansatte er en utmerket måte å motivere, inspirere og belønne medarbeidere på. Afrika etterlater ingen uberørt, og en safarireise skaper minner for livet. Dere har muligheten til å kombinere avslapning med eventyr, som i det lange løp gir stor verdi for deres ansatte.

Savannen som konferanserom

Uansett om dere trenger konferansefasiliteter med norsk standard eller om dere er fornøyd med savannen som 'konferanserom', har vi steder og overnattingsmuligheter for dere. Tenk at det er mulig å planlegge for bedriftens utvikling med kollegene om morgenen, for deretter å dra ut i safaribiler og møte ville dyr på savannen om ettermiddagen! Det er få steder i verden der man kan kombinere konferansedager med safari- og villmarksopplevelser. Våre programmer i Afrika inkluderer konferanseinnslag i villmarken, blandet med teambuilding og morsomme aktiviteter. Safari i Afrika og felles opplevelser styrker samarbeidet i forkant av de utfordringene som ligger foran oss.

Studietur til Afrika

Er ditt firma interessert i å reise til Afrika med formålet å utveksle erfaringer? Da er vi her for å hjelpe deg og dine kolleger med å planlegge studiereisen deres til Afrika. Vi har et stort nettverk og har mulighet til å arrangere spennende studieturer i henhold til deres ønsker. Møter med lokale bedrifter, norske bedrifter og lokale politikere kan gi dere økt forståelse for deres bransje i Kenya, Tanzania, Uganda, Sør-Afrika, Namibia eller andre land vi jobber med. En studiereise er givende for alle parter og gir mulighet for dypere innsikt i deres bransje. Selvfølgelig kan deres studiereise også inkludere noen spennende dager med safari og nære møter med de ville dyrene på savannen.

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.