Start din reise Mine sider

Bryllupsreiser

Filtrer på:

Destinasjon

Se alle

Hva vil du oppleve?

Se alle

Budsjett per person

Feir kjærligheten med en reise utover det vanlige

Våre bryllupsreiser er vel gjennomtenkte og planlegges ned i minste detalj fordi vi også ønsker deres bryllupsreise like bra som dere alltid har drømt om! Bryllupsreisen er deres livs reise! Enten det er safari, strand, eventyr eller gourmetmåltider som er øverst på ønskelista for den perfekt bryllupsreisen, garanterer vi herlige og spennende opplevelser! 

Skreddersydde bryllupsreiser
Vi skreddersyr eksklusive bryllupsreiser for dere som ønsker å oppleve det lille ekstra. Vi har nøye valgt ut de mest intime og romantiske hotellene, og kombinert dem med opplevelser og aktiviteter som gir forutsetninger for en reise som dere vil huske for alltid. Vi tilpasser selvfølgelig våre reiser etter deres ønsker når det gjelder lengde, pris og overnattingsnivå. La oss få vite hva dere ønsker så tar vi fram reiseforslag for å overgå deres forventninger.

Unn dere det lille ekstra

Gli lydløst i luftballong over savannen, bli servert en privat middag i villmarken eller på stranden under stjernehimmelen. På alle våre bryllupsreiser er det mulighet til å unne seg det lille ekstra, våre reiser tilbyr flere romantiske og private opplevelser, men også spennende og adrenalinfylte. Ta en helikoptertur over Cape Town, dykk med hvithai utenfor Hermanus eller bli med på elverafting på Zambezi-elven ved Victoriafallene. Det lille ekstra spenner fra romantikk til eventyr, og det som noen nesten ville beskrive som galskap.

Eksklusive overnattingssteder

Fra luksuriøse teltleirer og safarilodger, familiedrevne boutique-hoteller i Cape Town til romantiske strandbungalower der solnedgangen farger himmelen i nyanser av rosa – hvert overnattingssted er håndplukket for å tilby dere en privat og minneverdig opphold.

Paradisstrender

Hva kan være bedre enn å avslutte bryllupsreisen på en av paradisstrendene som strekker seg langs den afrikanske kysten? Ikoniske steder som Watamu og Diani Beach i Kenya tilbyr et mangfold av overnattingssteder og uforglemmelige opplevelser. Utenfor Tanzanias kyst finner dere perler som Zanzibar, Mafia Island og Pemba, og lenger sør kan dere møte solnedgangen i Bazarutoskjærgården utenfor Mosambiks uberørte kystlinje.

Personlig preg

Våre reiser til Afrika er preget av et personlig touch som gjør deres opplevelse unik og minneverdig. Vi streber etter å skape et nært forhold til hver reisende, noe som betyr at hver safari skreddersys etter individuelle ønsker og behov. Våre kunnskapsrike guider og vennlige personale er dedikert til å gjøre hvert øyeblikk spesielt, og vi legger stor vekt på å skape en atmosfære som passer nettopp deg. Vårt mål er å overgå deres forventninger og skape minner som varer livet ut.

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.