Start din reise Mine sider

Eventyrreiser

Filtrer på:

Destinasjon

Se alle

Hva vil du oppleve?

Se alle

Budsjett per person

For deg som vil bortenfor det klassiske eventyret

Alle våre reiser er eventyr, men våre eventyrreiser er som ingen andre! Her har vi samlet reiser for deg som vil oppdage urørt villmark, uovertrufne eventyr og opplevelser du ikke kunne drømme om. Tenk deg å våkne opp en tidlig morgen på en mobil teltleir i nordlige Serengeti til hovslag og lyder fra den store migrasjonen. Eller å sovne til lyden av elva ved Zambezi River i Zambia. Her har vi satt sammen noen av de mest unike reisene som det afrikanske kontinentet har å tilby. Våre eventyrreiser tilbyr alt fra høye fjelltopper, vidstrakte sletter til lokale opplevelser ute i villmarken sammen med masaier eller bushmen. Våre guider tar deg med til steder du ikke engang kan drømme om. Denne typen reise kan vi tilby takket være vårt store nettverk og vår unike lokal kunnskap. Det finnes ingen grenser for hva du kan oppleve. The African sky is the limit!

Vandresafari

Vandresafari i Afrika er en uforglemmelig opplevelse som tar deg bort fra de tradisjonelle turiststiene og lar deg utforske naturen på en unik måte. Å vandre gjennom bushen gir deg muligheten til å oppleve naturens rike biologiske mangfold på nært hold og kjenne pulsen av villmarken. Vi arrangerer vandringseventyr i flere forskjellige land, som varierer fra noen timer til 10 dager, og med overnattinger i alt fra luksuriøse teltleirer til at dere sammen med guidene deres selv setter opp klassiske telt. Spør oss, så forteller vi mer.

Bestigning av Kilimanjaro

Mount Kilimanjaro, 5 895 meter over havet, er Afrikas høyeste fjell og verdens høyeste frittstående fjell. En bestigning kan ikke beskrives som noe annet enn en stor prestasjon. Veien til toppen er både fantastisk og forferdelig på samme tid, og utfordringen under toppbestigningen er enorm. Følelsen av glede og stolthet over å nå toppen gjør at all strevet er verdt det. Sammen med vårt fantastiske team på stedet tilbyr vi alt fra private bestigninger for dere som vil gå alene i par eller gruppe, til gruppebestigninger i nordiske eller internasjonale grupper.

Her finner dere alle våre reiser til Kilimanjaro.

Kanosafari

Gli lydløst i mokoroer, tradisjonelle kanoer, gjennom Okavangodeltaet eller dra på en kanosafari på Zambezielva, en uforglemmelig eventyrreise gjennom et av Afrikas mest fantastiske landskap. Både Zambia, Botswana og Zimbabwe byr på eventyr i kano kombinert med fantastiske safariopplevelser. Et av de mest populære områdene for kanosafari er på Zambezi, nedstrøms fra Victoriafallene. I skyggen av de mektige fossene begynner eventyret. Reisen tilbyr en unik mulighet til å oppleve villmarken og dens rike fauna på en måte som få andre destinasjoner kan matche. Du og ditt reisefølge padler langs elven og oppdager dens mektige natur. Dere får muligheten til å komme nær det rike dyrelivet langs elvebreddene. Det er vanlig å se lefanter, bøfler og flodhester. Nyt den herlige sangen fra fuglene som bor langs elven.

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.