Start din reise Mine sider

Klassisk safari

Filtrer på:

Destinasjon

Se alle

Hva vil du oppleve?

Se alle

Budsjett per person

Klassisk safari på sitt beste

Opplev Afrikas ville dyr fra første rad i verdens mest kjente safariområder! Her har vi samlet våre reiser til land som Tanzania, Kenya, Sør-Afrika, Namibia, Botswana, Zambia, Uganda og Malawi, som tilbyr en fantastisk safariopplevelse i den afrikanske villmarken. På alle disse reisene er den afrikanske villmarken og dyrelivet i fokus. Noen ganger kombinert med andre steder, som strender, øyer, vingårder eller byer, og i noen tilfeller er det en omfattende safarireise gjennom flere nasjonalparker eller til og med land. På hver reise har vi nøye valgt destinasjoner og overnattingssteder som tilbyr det beste av den afrikanske villmarken og gir en klassisk safariopplevelse.

Privat eller delt kjøretøy

Avhengig av hvor i Afrika du drar på safari, fungerer opplegget litt annerledes. I Tanzania, Kenya og Uganda er det standard at safaribilen også fungerer som transportkjøretøy, noe som betyr at det er en safariutstyrt og ombygd Landcruiser. Derfor har vi som standard valgt å tilby privat bil og egen guide til våre reisende i disse landene. Med egen guide og safaribil får du og reisefølget stor fleksibilitet til å planlegge dagene etter deres ønsker med veiledning fra våre dyktige guider. Unntaket er private reservater med mer eksklusiv overnatting, hvor kun overnattingsstedets egne kjøretøy får kjøre. Disse overnattingsstedene tilbyr ofte stor fleksibilitet, og for de som ønsker det er det alltid mulig å oppgradere til et privat kjøretøy.

I Sør-Afrika, Namibia, Botswana og Zambia vil safarilodgen arrangere safari i sine egne kjøretøy. Her ordner vi transporten til ditt valgte overnattingssted, og deretter arrangerer safarilodgen safariaktivitetene. Ulike overnattingssteder har forskjellig ordning avhengig av beliggenhet og nivå, men som standard er det alltid en morgensafari og en ettermiddagssafari inkludert hver dag. De varmeste timene midt på dagen, når dyrene også gjemmer seg for solen, kan nytes ved bassenget eller med en bok i hånden med utsikt over villmarken. Mange lodger tilbyr også aktiviteter i løpet av dagen, alt fra gåsafari, landsbybesøk eller deltakelse i sosiale og miljømessige bærekraftsprosjekter.

Overnattingssted på safari

Teltleir, mobil camping, teltlodge eller lodge - det finnes mange alternativ for type overnatting på safari! Vi er helt overbevist om at det finnes noe som passer for deg, uavhengig av om du anser deg selv som eventyrlysten, komfortabel eller en som søker det lille ekstra. Avhengig av hvor du ønsker å reise og hvem du er, vil vi anbefale noen av våre favorittsteder. I løpet av våre mer enn ti år som reisebyrå, og også lenge før det, har vi reist gjennom kontinentet for å finne de mest prisgunstige og fantastiske overnattingsstedene som passer best for deg.

På safari har du mulighet til å velge hvilken type overnatting du og reisefølget ditt ønsker. En ting mange av våre reisende ofte ikke er klar over, er at innenfor alle forskjellige kategorier finnes det både budsjettalternativer og eksklusive alternativer. Den mest eksklusive overnattingen er vanligvis en teltleir eller til og med en mobil teltleir, der kombinasjonen av den majestetiske villmarken kombineres med service og matopplevelser av høy internasjonal standard.

Mat og drikke på safari

Det kan være vanskelig å tro at det er mulig å kombinere spennende eventyr i noen av verdens mest fantastiske villmarksområder, langt borte fra sivilisasjonen, med mat- og drikkeopplevelser på et høyt nivå. Selvfølgelig blir måltidet forsterket av omgivelsene det inntas i, og det er selvsagt at forskjellige overnattingssteder og steder har forskjellige nivåer, men for deg som vil prioritere en reise som byr på både safari og førsteklasses mat, har vi overnattingsstedene for deg.

På alle våre safarireiser er alle måltider og vann på safarituren inkludert som standard, og drikkevarer betales direkte. Flere overnattingssteder tilbyr også all-inclusive-pakker med inkludert drikke. For de som søker det lille ekstra, er det på mange av våre camper og lodger mulighet til å bestille en frokost eller middag i villmarken, der overnattingsstedets personale setter opp et privat bord, enten en kort spasertur fra overnattingsstedet eller en kort kjøretur unna. Det er en fantastisk opplevelse å nyte en 3-retters middag eller en god frokost med bare villmarken og ditt reisefølge til stede.

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.