Start din reise Mine sider

Safari med sol og bad

Filtrer på:

Destinasjon

Se alle

Hva vil du oppleve?

Se alle

Budsjett per person

Safari med sol og bad - en uslåelig kombinasjon

Kombinasjonen av safari med sol og bad er vanskelig å slå for de fleste, og er den mest populære reisetypen vi tilbyr. Safari med sol og bad gir deg muligheten til å oppleve det beste fra to verdener og slappe av etter intensive dager i villmarken. Vi skreddersyr gjerne reiser med kombinasjonen sol og bad til alle våre destinasjoner, men selvfølgelig er det noen land som er mer praktiske enn andre. For deg som ønsker å forlenge safariopplevelsen med sol og bading, anbefaler vi først å se på Kenya eller Tanzania, deretter Sør-Afrika, etterfulgt av våre andre destinasjoner, men husk at alt er mulig.

Safari i Kenya med sol og bad

Kenya, kjent for sitt rike dyreliv og utallige nasjonalparker, er en av Afrikas fremste safaridestinasjoner. Det mange ikke vet, er at den kenyanske kysten tilbyr det beste av begge verdener. Langs den kenyanske kysten finner du flere paradisstrender og steder som tilbyr sol, bading og vannaktiviteter av høyeste kvalitet. Gjennom årene har vi reist opp og ned langs kysten for å velge ut de beste og mest prisgunstige resortene, hotellene og boutiquehotellene. Fra ikoniske Diani Beach i sør til den pittoreske øya Lamu i nord, hvor tiden har stått stille, har den kenyanske kysten noe for enhver smak.

Fra Nairobi kan man også nå destinasjoner som Zanzibar, Seychellene og Mauritius med direktefly.

Tanzanias spennende øyliv

Bli med oss til Zanzibars fantastiske paradisstrender og spennende kultur. Swahilikulturen og Stone Towns trange gater og pulserende liv gjør Zanzibar til mer enn bare en vanlig stranddestinasjon. På Zanzibar har vi besøkt mer enn 100 hoteller for å kunne ttilby det perfekte hotellet for akkurat deg. I tillegg til Zanzibar har Tanzanias kyst flere mindre kjente perler; øyene Mafia og Pemba tilbyr paradisstrender langt unna Zanzibars befolkede strender. Her bor du på økovennlige lodger på øde strender med kystens beste snorkling og dykking bare et steinkast fra strandkanten. På høsten og vinteren er det muligheten til å snorkle med verdens største fisk, hvalhaien.

Atlanterhavet møter Det indiske hav - Sør-Afrika byr på verdens vakreste kyst

Sør-Afrikas kystlinje er kjent for dramatisk utsikt og variert landskap. Fra de vakre strendene i Cape Town, de pittoreske kystbyene langs Garden Route, til varmen langs kysten ved Durban, tilbyr Sør-Afrika en perfekt kombinasjon av safarieventyr og avslapning ved havet. Her finnes et bredt utvalg av vannaktiviteter samt møter med havdyr som delfiner og hvithaier. Rundt Cape Town er strendene vakre og innbydende, men på grunn av Atlanterhavets strømmer fra Antarktis blir havet aldri varmere enn omtrent 20 grader. Lenger langs Durbankysten og Garden Route gjør Det indiske hav badingen varmere og mer innbydende.

Kombiner safari med Seychellene

Denne tropiske paradisdestinasjonen er kjent for sine uberørte strender, turkisblått vann og en overflod av fargerike korallrev. Øy-nasjonen tilbyr en avslappende atmosfære, luksuriøse feriesteder og muligheter for actionfylte vannsportaktiviteter. Seychellene har noe for alle, fra romantiske boutiquehotell til eventyrlige utflukter. Her blir drømmen om avslapning og eventyr virkelighet. Alle våre safaridestinasjoner kan kombineres med Seychellene, men ifølge oss er den beste kombinasjonen å starte med safari i Kenya og deretter fly direkte til hovedstaden Mahe. Med safari i Kenya unngår du mellomlandinger og kjedelige overnattinger på vei til Seychellene. På Seychellene får du muligheten til å nyte livet fullt ut.

Resorter, golf og fantastiske strender på Mauritius

Mauritius sin atmosfære er en blanding av afrikansk, indisk og europeisk innflytelse, og tilbyr fantastiske naturopplevelser og matopplevelser, samt rolige dager på noen av verdens mest eksotiske strender. Med sin unike omgivelse kan Mauritius virkelig sammenlignes med paradis og imponerer til og med den mest erfarne reisende med sin skjønnhet. Mauritius kan enkelt kombineres med Sør-Afrika da både Johannesburg og Cape Town tilbyr direkteflyvninger. For deg som ønsker å skreddersy en reise til Namibia, Botswana, Zambia eller Zimbabwe, med en avslutning ved stranden, er også Mauritius det mest praktiske alternativet.

Utforsk Mosambiks Luksuriøse og Uberørte Skjærgård

Mosambiks luksuriøse og uberørte skjærgård strekker seg over 25 000 kilometer med strender. Mosambik er enestående på mange måter, og her møter du en rik og fargerik kultur med påvirkninger fra store deler av verden. Som en turistdestinasjon tilbyr Mosambik alt du kan drømme om. Det er en eksklusiv destinasjon for de som ønsker å utforske et fortsatt urørt og uutviklet område. Kombiner safari i Kruger nasjonalpark med private strender i Bazarutoskjærgården utenfor Vilanculos eller forleng reisen langs Durban-kysten til noen av Afrikas mest urørte perler.

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.