Start din reise Mine sider

Reiser med Rovos Rail

Filtrer på:

Destinasjon

Se alle

Hva vil du oppleve?

Se alle

Budsjett per person

En togreise med historisk sus og klassisk luksus

Å stige på toget Rovos Rail - er en reise tilbake i tid. Nyt det behagelige tempoet, den viktorianske innredningen, samt den gode servicen fra togpersonalet. Under reisens gang blir det små stopp på ferden mot å oppdage nye steder. Rovos Rail tilbyr reiser på alt fra 48 timer mellom Pretoria og Cape Town til 16 dager mellom Cape Town og Dar Es Salaam, Tanzania. De fleste reisene kombinerer stopp med fokus på historie og kultur samt stopp med blant annet klassisk safari. For deg som spiller golf, finnes det også en reise med stopp ved noen av Sør-Afrikas fineste golfbaner.

Suiter på Rovos Rail

Hvert tog består av 36 kupéer fordelt på tre forskjellige klasser: Pullman Suite, Deluxe Suite og Royal Suite. Pullman er den minste kupéen på omtrent 7 kvadratmeter, mens Royal er den største på rundt 16 kvadratmeter. Alle suiter har eget bad med dusj og toalett, og Royal Suite har også et badekar. I tillegg til suiter består hvert tog av to restaurantvogner, en loungevogn og en observasjonsvogn med ekstra store vinduer og balkong. På balkongen kan man nyte det vakre landskapet som passerer under reisens gang. Å reise med Rovos Rail skaper uforglemmelige minner.

Livet på toget

Livet om bord på Rovos Rail kan ikke beskrives som noe annet enn at dere befinner dere midt i en film fra en svunnen tid. Hver dag serveres det frokost, lunsj og middag i togets to restaurantvogner. Bordene er vakkert dekket og måltidene velsmakende, og på ettermiddagen serveres også ettermiddagste i loungen og observasjonsvognen. Baren er åpen fra morgen til kveld, og under reisen er alt inkludert bortsett fra de mest eksklusive champagne- og spritsortene. Kleskoden om bord er "smart casual", og på de lange reisene er det et par temakvelder der det er frivillig å kle seg etter temaet.

Våre favorittreiser

Hver Rovos Rail-reise tilbyr en unik og luksuriøs togopplevelse som tar deg gjennom noen av Afrikas mest spektakulære landskap. Blant våre personlige favoritter er reisen som tar deg fra Pretoria til de mektige Victoriafallene. I tillegg til å besøke fossefallene, venter spennende safari i Hwange nasjonalpark. En annen reise som tilbyr noe helt spesielt er elleve dagers reisen fra Pretoria til Victoriafallene som tar deg først via Maputo i Mosambik, gjennom Zimbabwes spennende villmark til de mektige fossefallene. For deg som mest ønsker å oppleve livet på toget, er ruten mellom Cape Town og Pretoria et supert alternativ.

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.