Start din reise Mine sider

Opplev det best av Tanzania

Bli med på en reise som blander spennende møter med andre kulturer og safari i verdensklasse. Reisen begynner langt borte fra de klassiske turistområdene i Masailand, med utsikt over Kilimanjaro får dere innsikt i en spennende livsstil.

Reisen fortsetter med safari i Ngorongorokrateret og vandring langs kraterkanten, før dere fortsetter til Serengeti. Etter spennende safari i Serengeti fortsetter dere til Ruaha - en spennende og mindre utforsket nasjonalpark, før dere avslutter turen på herlige Pemba. En reise for deg som vil oppleve fantastisk safari med møter man husker resten av livet.

Opplevelser

Big Five Safari, Kultur & Safari

Steder

Masailand, Ngorongorokrateret, Serengeti, Ruaha & Pemba

Når er beste tiden å reise?

Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Generelt

Tanzania er et populært turistmål og tiltrekker seg besøkende fra hele verden som drømmer om Afrikas sagnomsuste savanner, kontinentets høyeste fjelltopp og de kritthvite strendene ved Det indiske hav.

Temperatur

Med sin plassering på ekvator er Tanzanias temperaturer relativt stabile gjennom hele året, i de nordlige delene av landet er det normalt kjøligere på grunn av høyden over havet, mens klimaet på kysten og de sørlige delene av landet er mer tropisk.

Nedbør

Nedbørsnivåene i Tanzania varierer fra region til region. Den store regntiden er vanligvis i april og mai, og det er en mindre regntid på høsten, vanligvis med kortere tropisk regn.

I dag flyr dere fra ønsket flyplass. La eventyret begynne!

Vennligst opplys oss om ønsket avreiseflyplass når dere sender inn forespørsel dersom dere ønsker at Safarireiser skal være ansvarlige for flybilletter.

Dere ankommer Kilimanjaro Int. Airport, og er dere heldige viser fjellet seg fra sin beste side. Etter visum- og passkontroll, henter dere bagasjen og blir ønsket varmt velkommen av vår representant. Sammen med sjåføren kjører dere direkte til Masailand, i West Kilimanjaro.

Dere blir møtt av syngende masaier som tar vel imot dere. Det er masaiene som både eier og driver lodgen. Gjestfriheten er vidåpen og dere blir tatt med til masaihyttene dere skal sove i. Ved første øyekast ser disse hyttene ut som jordhytter, men når man stiger inn i rommene har man alle fasiliteter man forventer å finne på et vanlig hotellrom; dusj, vannklosett og god seng.

Måltider

Middag

Frokosten serveres med utsikt mot de to vakre fjellene Mt. Meru og Kilimanjaro. Ved soloppgang drar dere ut på en bushwalk sammen med masaiene og får lære mer om deres kultur og tradisjoner. En masaiguide vil fortelle dere om medisinplanter, lokale verktøy, og deres liv i samråd med naturen og dyrelivet. Er dere heldige kan dere få se sebraer og antiloper i deres naturlige habitat. Etterpå nyter dere en god frokost før dere får flere opplevelser i Masailand. Prosjektet som driver lodgen driver mye godt arbeid rettet mot kvinner og barn, og Safarireiser er stolte over å sponse skolen med gratis lunsj til barna.

Ved solnedgang blir det sundowner med noe godt i glasset for både store og små. Dagen avsluttes rundt leirbålet under den afrikanske stjernehimmelen, en perfekt avslutning på en minneverdig dag.

Måltider

Frokost, lunsj og middag

Etter spennende opplevelser i Masailand pakker dere i bilen og starter reisen mot Ngorongorokrateret. Dere ankommer lodgen rundt lunsjtider. Nyt en rolig ettermiddag i fantastiske omgivelser!

Overnatting
Lion's Paw >
Måltider

Frokost, lunsj og middag

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

I det solen stiger opp over Ngorongoro, er det på tide å kjøre ned i selve krateret. Siden dere bor på kraterkanten har dere muligheten til å være blant de første på plass nede i krateret. Det er en imponerende høydeforskjell på omtrent 600 meter ned til den frodige bunnen. Nede i krateret har dere muligheten til å møte "The Big Five": løver, bøfler, leoparder, elefanter og neshorn. Neshornet er en truet art, men i Ngorongorokrateret har dere gode sjanser for å få et glimt av dette majestetiske dyret som ellers kan være vanskelig å få øye på.

Dere spiser lunsj på lodgen før dere fortsetter med Crater Rim Walk. Vandringen langs kraterkanten tar dere gjennom nydelig løvverk, forbi fargerike ville blomster og frodige trær som er unike for Ngorongoro-høylandet. De kommer til å se et rikt fugleliv, og kanskje også større dyr som sjiraff, sebra og elefant. Dere er ledsaget av en erfaren guide og bevæpnet ranger. Høydepunktet er den flotte panoramautsikten nover krateret!

Turen går på ujevnt underlag og gjennom kratt og busk, men er ikke veldig utfordrende. Ha med gode sko, solkrem, rikelig med vann – og selvfølgelig kamera.

Overnatting
Lion's Paw >
Måltider

Frokost, lunsj og middag

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

Dere våkner til en ny dag på kraterkanten. Etter en god frokost fortsetter dere mot Serengetis endeløse sletter. Serengeti er en av Øst-Afrikas største nasjonalparker. Dere kommer til campen rundt lunsjtider, og drar ut på ettermiddagssafari etterpå. Kvelden avsluttes rundt bålet med lydene fra savannen.

Måltider

Frokost, lunsj og middag

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

De kommende dagene vil dere oppleve safari på sitt beste! Det blir tidlige morgener på jakt etter de ville dyrene, sammen med deres kunnskapsrike guide. Å møte savannen ved soloppgang er en fantastisk opplevelse, og det øker også sjansen for å se de store kattedyrene i bevegelse. Serengeti anses med rette å være et av Afrikas fremste safariområder og gir en unik mulighet til å komme nærmere naturen og det fantastiske dyrelivet.

Midt på dagen kan dere nyte en avslappende pikniklunsj ute i parken eller spise en varm lunsj på campen. Ettermiddagen byr på flere safariopplevelser på savannen hvor de som ønsker det. Kveldene avsluttes rundt bålet under den afrikanske stjernehimmelen.

I Serengeti nasjonalpark kan dere se løver, geparder, leoparder, gnuer, sebraer, sjiraffer, antiloper, bøfler, flodhester og krokodiller, samt et mangfold av fuglearter. Sammen med deres dyktige guide planlegger dere dagene slik dere ønsker og etter guidens kunnskap om hvor dyrene befinner seg. Safari i Tanzania skaper minner for livet!

Måltider

Frokost, lunsj og middag

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

Etter en tidlig frokost og morgensafari, flyr dere til Ruaha nasjonalpark. Parken ligger i den sørlige delen av Tanzania og er landets største nasjonalpark på 20 226 km². Når dere lander i Ruaha blir dere møtt av uutforsket villmark, og dere blir kjørt til campen for noen timers hvile. På ettermiddagen venter spennende safari i parken. Sammen med guiden leter dere etter de ville dyrene. Parken er kjent for sine store bestander av elefanter, løver og bøfler, uberørt natur og rike dyreliv generelt. De vide, åpne gressmarkene strekker seg ut med bølgende åser, steinete skråninger, tettere buskas og skoger.

Måltider

Frokost, lunsj og middag

De kommende dagene venter spennende safari i en fortsatt ganske uoppdaget villmark. Tidlige morgener venter på spennende morgensafari, det er en herlig opplevelse å se solen stige opp over horisonten samtidig som dere utforsker villmarken. Ruaha er kjent for sin betydelige løvepopulasjon og er kjent for sin uberørte villmark. Her er det muligheter for å støte på en mengde andre fascinerende dyr, inkludert flodhester, bøfler, giraffer, sebraer, hyener, sjakaler, ørehunder, afrikanske ville hunder, elandantiloper, impalaer, større og mindre kudu, hestantiloper, sabelantiloper og mange flere.

Etter en spennende morgensafari drar dere tilbake til campen for frokost og litt avslapning før det venter nye spennende safarieventyr på ettermiddagen. Nøyaktig hvordan dagen utformes, planlegger dere sammen med campens personale og de dyktige guidene. Dagen avsluttes rundt bålet under den afrikanske stjernehimmelen. De fleste campene i Ruaha tilbyr i tillegg til klassisk safari også muligheten for vandresafari, og for de som ønsker å tilbringe flere netter i parken, er det også muligheten for Fly Camping, en vandresafari som avsluttes på en privat camp midt under den afrikanske stjernehimmelen. Spør oss, så forteller vi mer.

Måltider

Frokost, lunsj og middag

Etter en tidlig frokost sjekker dere ut fra campen og får oppleve en siste safari i de aktive morgentimene. Deretter blir dere kjørt til flystripa i Ruaha og flyr videre til Pemba via Dar Es Salaam. Når dere lander på Pemba, blir dere ønsket velkommen og kjørt til hotellet som ligger rett ved Det indiske hav.

Overnatting
Manta Resort >
Måltider

Frokost og all inclusive

På Pemba er det som om tiden har stått stille, øyas uutforskede karakter og magiske natur byr på fantastiske opplevelser. Øyas natur preges av frodige grønne trær, som ulike typer mangotrær, palmer og drøyt tre millioner nellik. En annen uslåelig del av Pembas natur er det krystallklare havet og de blendende hvite sandstrendene. Her kan dere nyte å være på en øy midt i Det indiske hav, langt borte fra de klassiske turiststrømmene. Øya, sammen med Mafia Island, tilbyr Swahilikystens beste snorkling og dykking med levende fargerike rev. Dessuten er det mulighet for å snorkle med hvalhaier, verdens største fisk, som migrerer fra sørligere breddegrader i løpet av den norske vinteren. Nyt avslappende dager i paradis!

Overnatting
Manta Resort >
Måltider

All inclusive

Nyt den siste dagen i paradiset. I god tid før flyavgang er det avreise fra hotellet og dere blir kjørt til flystripa. Dere flyr med safarifly til Dar es Salaam, hvor dere sjekker inn på flyet tilbake til Norge. Takk for denne gang!

Måltider

Frokost

Dere ankommer Norge med mange gode minner.

Takk for turen og velkommen tilbake til oss!

Reisevilkår

Topp Afrika AS sine reisevilkår ligger til grunn for avtalen dere gjør med Safarireiser.no når dere booker en reise. Les våre reisevilkår.

Reisegarantifondet
Topp Afrika AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen sikrer deg pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs. Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

Flybilletter

De fleste av våre reiser inkluderer ikke flybilletter tur/retur Norge. Unntaket er visse reiser på spesifikke datoer (julereiser, gruppeturer og så videre) hvor vi holder gruppebilletter. Dette betyr at du kan bestille flyreisen selv om du vil. Når vi bestiller flybilletter, får dere først en reservasjon for flyreisen der dere kan se reiseruten. Dere er ansvarlige for å sjekke at alle navn er stavet i likt som i passene deres. Vi bruker elektroniske flybilletter som dere skriver ut selv, eller laster ned flyselskapets app og legger inn reisen der.

Vaksiner

Det er viktig å være vaksinert før turen til Øst-Afrika. Kontakt vaksineklinikk eller fastlege for mer informasjon om hvilke vaksiner som trengs i løpet av turen. Husk å være ute i god tid med vaksinasjonen og ta med deg vaksinasjonskortet på reisen. Hvis du begynner å føle deg uvel etter reisen, ikke nøl med å kontakte lege. Fortell legen din om turen til Afrika.

Gå til FHI for siste oppdatert liste over anbefalte vaksiner.

Reiseforsikring

Kunden har selv ansvar for å tegne reiseforsikring før avreise. Ta med deg forsikringsbevis på reisen. Vi ber deg om å kontakte forsikringsselskapet ditt og konsultere dem før avreise for å sjekke om du har tilstrekkelig reiseforsikring for turen.

Medisin og helsehjelp

Deler av reisen tilbringes i bushen, noe som betyr at det kan være vanskelig å løse spesielle behov raskt og enkelt under reisen. Det kan handle om kosthold eller medisiner, så det er veldig viktig at vi får beskjed om eventuelle spesielle behov ved bestilling av safariprogram slik at vi kan tilpasse programmet eller komme med spesielle direktiver. Alle reisende er ansvarlige for å ta med medisinen de trenger. Det er lurt å ta med sitt eget lille "medisin-kit" til forebyggende formål; hodepinetabletter, håndsprit, plaster, medisiner mot magesykdom osv. I mange av landsbyene som passeres i løpet av turen finnes det små apotek, men det kan ikke garanteres at medisinene du leter etter er tilgjengelige. Lokalsykehus og lokalt helsevesen holder en relativt lav standard, i de store byene er det muligheter for gode sykehus. 

Bagasje og vekt

Pakkelisten vår kan forhåpentligvis være nyttig når du pakker til turen. Pakk gjerne i bag eller sekk da det er begrenset bagasjeplass i safaribilene og på safarifly.

Flyvninger tur/retur Norge
De fleste flyselskap som vi benytter til Afrika tilbyr deg å ta med 23 kg x 2 kolli + 8-12 kg i håndbagasje.

Innenriksflyvninger
Bagasjevekt på innenriksfly varierer fra 15 kg - 23 kg. Gjør deg kjent med ditt flyselskaps bagasjeregler før avreise.

Sørg for å ha uunnværlige ting i håndbagasjen; pass, int. vaksinasjonskort, flybillett, forsikringer, kredittkort, penger, resepter, medisiner, kamera, kikkert og andre ting med høy verdi. 

Innførsel til Norge

Du er selv ansvarlig å forvisse deg om at de gjenstandene du tar med deg til Norge er lovlige å innføre. Ler mer på www.toll.no

Tips

Tips er en del av kulturen i Tanzania. Selv om tips er frivillig er det forventet at man tipser i ulike situasjoner for å takke for god service og godt utført jobb.

Vi anbefaler at dere tipser deres safariguide den siste dagen når dere forlater han på flyplassen. Husk at tips skal gjenspeile den jobben som er gjort. De fleste hoteller/lodger/camper har "tipbox" stående i resepsjonen. Tips blir da fordelt på alle som jobber på stedet. Vanlig tips til sjåfør på safaridager er 10 - 15 US$ per person per dag. Vanlig tips på overnattingssteder er 1 - 5 US$ per person per dag.

Sikkerhet

Befinner du deg i storbyer som Arusha eller Dar es Salaam, anbefaler vi å utvise generell forsiktighet og årvåkenhet, og unngå å gå rundt i gatene etter solnedgang. Trenger du en taxi, kan du bestille den med vår hjelp eller via hotellet. Unngå å ta taxi ute på gaten.

På safari er det viktig å gi beskjed til en vakt hvis dere ønsker å forlate teltet eller lodgen. Det kan være ville dyr i nærheten.

Les mer om sikkerhetssituasjonen i Tanzania her

Merk at alle UDs reiseråd er tilpasset de som reiser uten arrangør. Når du reiser med oss ​​sørger vi for å planlegge reisen på tryggest mulig måte og vi arrangerer ikke turer til områder som Utenriksdepartementet fraråder eller som vi selv ikke anser som trygge.

Språk

Det offisielle språket i Tanzania er swahili. På hoteller og turistattraksjoner er det engelsk som blir brukt. Det finnes totalt over 100 stammespråk i Tanzania.

Tidsforskjell

Tanzania ligger en time foran Norge sommertid, og to timer foran vintertid.

Valuta

Valutaen i Tanzania er Tanzania shilling (TZS), det er ofte mer fordelaktig å betale i lokal valuta enn å betale i USD. Det er minibank på flyplassene, i de større byene, og noen steder på Zanzibar hvor man kan ta ut både dollar og shilling. Det hender at disse er tomme, så det kan være lurt å ha med USD i mindre valører. På hotellene går det fint å betale med kort, og de fleste er vant med at turister betaler med dollar. Det er mulig å betale med kort (da legges det ofte på et gebyr på 2 - 5%) på de fleste hoteller / lodger & camper, men dette kan variere avhengig av dekning, så det er viktig å ha tilgang til nok kontanter.

Elektronikk

Ute i villmarken er det mange lodger og camper som ikke er koblet til det vanlige strømnettet, i stedet bruker de generatorer eller solceller. Generatorene brukes ofte bare noen timer i løpet av dagen, noe som betyr at det kan være begrenset tid til å lade mobiler og kameraer. De stedene det ikke er lademuligheter på rommet/teltet vil det i de fleste tilfeller være mulighet for å lade i resepsjonen. Flere av våre biler har stikkontakt og lademuligheter mens man er ute og kjører, men ta gjerne med en god power bank. På de fleste strandhotell er det strøm tilgjengelig døgnet rundt, men strømbrudd er ganske vanlig.

Adapter er nødvendig for Tanzania og de bruker en type G. Samme som i Storbritannia.

Ønsker du å bruke mobilen din i Tanzania, bør du sjekke med mobiloperatøren hvilke priser som gjelder. Ofte kan det være billigere å kjøpe e-sim fra Airalo eller lignende. Mobildekningen er god, men det kan være enkelte ”lommer” uten dekning.

De fleste overnattingssteder har wifi tilgjengelig i fellesområdene.

Pass & Visum

Passet må ha en gyldighetsdato på minimum 6 måneder på reisens siste dag. Det må være minimum 2 ledige sider i passet. Kontroller passet før utreise, og sjekk at det ikke har skader. Det kan være fornuftig å ha en kopi av passet med på reisen.

Man kan kjøpe visum ved ankomst for 50 USD i kontanter, søke om elektronisk visum til Tanzania før avreise på https://visa.immigration.go.tz/. Pris er USD 50 pluss en serviceavgift på USD 1. Etter registreringen tar det omtrent 7 dager før visumet utstedes. Det elektroniske visumet skrives ut og tas med på reisen.

Kunden er selv ansvarlig for å gjøre seg kjent med landets visumregler og visumkostnader før avreise.

Klima

Tanzania har et herlig tropisk klima, langs kysten er det høy luftfuktighet og i høylandet er det ofte svale kvelder. April og mai kalles ofte "den store regntiden", i løpet av disse månedene kan det regne i flere dager på rad. November kalles vanligvis "den lille regntiden", da handler det vanligvis om kortere skurer på ettermiddag og kveldstid. I løpet av disse månedene er det vanligvis få turister, parkene er grønne og frodige og det er mulig å få gode priser på hotell og lodger. Kvelder og morgener kan være litt kjølige, så vi anbefaler å ha med litt varme klær.

Bekledning

Når man er på safari er det godt å ha behagelige klær. Det er viktig å ikke kle seg i skrikende farger, men å velge klær som går mer i ett med naturen. Det er ofte litt kjølig tidlig på morgenen, da kan det være greit med lange ermer og lange bukser, mens dagene vanligvis er varme, da er det viktig å tenke på å beskytte seg mot solen.

Ingen spesiell kleskode gjelder på safarilodger.

Som turist er det viktig å huske at man er i et land med en annen kultur, og være klar over at store deler av kystområdene i Øst-Afrika, inkludert Zanzibar, er muslimske samfunn. Når man beveger seg på offentlige steder, bør man alltid ha klær som dekker skuldre, knær og navle.

Infrastrukturskatt på Zanzibar

På Zanzibar har myndighetene innført en infrastrukturavgift på hotellopphold. Dette betales direkte til hotellet ved innsjekking. Pris per person per natt er 3-5 US$ avhengig av hotellstandard.

Plast

Det er forbud mot plastposer i Tanzania. Unngå å ha plastposer i bagasjen ved ankomst til landet. Zip lock-poser til væske i håndbagasjen tolereres, da det er forventet at turister også bruker de til hjemreisen. Søppelhåndtering er et stort problem, så vær gjerne bevisst på å ikke bruke så mye engangsutstyr.

Norsk ambassade

Den norske ambassaden i Tanzania ligger i landets kommersielle hovedstad, Dar es Salaam.

Hjemmeside: https://www.norway.no/en/tanzania/
Telefon: +255 22 2163 100 / +47 23 95 56 00
Epost: emb.daressalaam@mfa.no

Utenrikstjenesten ber alle som skal oppholde seg i utlandet over lengre tid om å registrere seg via deres app eller hjemmesider. Last ned appen «Reiseklar», hvor Utenriksdepartementets reiseinformasjon, reiseråd og reiseregistrering tilgjengelig i én app, eller registrer reisen på www.reiseregistrering.no. Dette vil gjøre det enklere for utenrikstjenesten å få kontakt med deg dersom noe skulle oppstå i området du befinner deg. I en krisesituasjon vil Utenrikstjenesten forsøke å oppnå kontakt med deg via e-post, SMS eller telefon dersom du legger inn relevant informasjon hos dem. Utenrikstjenesten garanterer ikke at de vil kunne hjelpe deg i alle situasjoner. 

 • Engelsktalende guide/sjåfør
 • Privat safariutstyrt Landcruiser
 • Opplevelser i Masailand
 • Safari i Ngorongorokrateret
 • Crater Rim Walk
 • Safari i Serengeti
 • Safari i Ruaha
 • Innenriksbilletter med safarifly (20 kg)
 • Overnatting som beskrevet i program
 • Måltider som beskrevet i program
 • Drikkevann i safaribilen
 • Alle parkavgifter


PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Flybilletter tur/retur Norge
 • Drikkevarer
 • Tips til safariguide/sjåfør, 10 - 15 USD per dag, fra hver av dere
 • Visum ved innreise til Tanzania, 50 USD per person

Det lille ekstra

Liker du å unne deg det lille ekstra? Nedenfor lister vi noen oppgraderingsforslag til de ulike overnattingsstedene samt aktiviteter som kan gi en flott reise noen ekstra minneverdige opplevelser. Dette er selvfølgelig bare et lite utvalg, og vi kommer gjerne med flere forslag.

Oppgradering av overnattingssted

Det har tatt oss mange år å finne de absolutt beste overnattingsstedene på våre destinasjoner. Slapp av ved bassenget på et eventyrlig resort, eller få ditt livs villmarksopplevelse i luksustelt midt på savannen. På våre turer våkner du på din beste side uansett! For deg som vil ha det lille ekstra finner du noen forslag nedenfor. Gi oss gjerne beskjed i bestillingsforespørselen hvis du har spesielle ønsker eller er interessert i en oppgradering.

Mpingo Ridge
Les mer >
Tarangire Treetops
Les mer >
Manyara’s Secret
Les mer >

Legg til aktiviteter

Å reise til Afrika er en magisk opplevelse som gir minner for livet. Det er mulig å forgylle dagene med noe ekstra minneverdig for de som ønsker det. Nedenfor har vi listet opp de mest populære aktivitetene på reisemålet ditt. Vi hjelper gjerne til med å foreslå aktiviteter som kan passe for dere.

Ballongsafari

En luftballongsafari gir deg muligheten til å se savannen fra et unikt perspektiv. Nyt villmarken nedenfor mens du svever stille over de enorme slettene, uansett hvilken vei vinden fører deg. Følg en stor flokk med gnuer, se en løve forfølge byttet sitt, eller bare nyt den storslåtte naturen før du lander for en bush-frokost uten like. 

Bush Breakfast

Få opplevelser slår en frokost ute i villmarken! Frokosten serveres på et bortgjemt sted, hvor en privat kokk tilbereder måltidet. På en «Bush Breakfast» får du i tillegg til en fantastisk frokost, nyte spektakulær utsikt og en utrolig nærhet til naturen.

Sundowner

Den perfekte måten å avslutte en innholdsrik safaridag er med en klassisk sundowner mens man ser solen gå ned over savannen. Denne tradisjonen har sin opprinnelse i kolonitiden, hvor man avsluttet dagen med en gin & tonic for å beskytte seg mot malaria.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta en titt på alternativene for denne turen eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Abonner på inspirasjon og reisenyheter

Drøm deg bort med vårt populære nyhetsbrev, spekket med inspirasjon og reisetips til ditt neste store eventyr.

Takk!

Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev.