Start din reise Mine sider

Opplev utrolige Cape Town, Victoria Falls og Chobe National Park

         Reisen starter i en av verdens beste byer; Cape Town. Her kan man nyte fantastisk natur kombinert med aktiviteter, restauranter, kafeer og barer av ypperste klasse, dere fortsetter til de majestetiske Victoriafallene og avslutten påsken i den storslåtte villmarken i Botswana.

Opplevelser

Cape Town, Kapp det Gode Håp, Victoria Falls, & Safari

Steder

Cape Town, Victoria Falls & Chobe National Park

Når er beste tiden å reise?

Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Generelt

Botswana er en oase i hjertet av Afrika og frister med sine uendelige villmarksområder og rike dyreliv. I Zimbabwe venter en unik kombinasjon av fantastiske naturopplevelser, fra de mektige Victoriafallene til de vidstrakte savannene og møter med Afrikas ville dyr. Sør-Afrika passer for deg som drømmer om å oppleve fantastisk safari, fantastiske utsikter og landskap, samt mat og drikke av høy internasjonal standard.

Temperatur

Botswana ønsker deg velkommen med solrikt vær og en gjennomsnittstemperatur som varierer mellom 20 og 30 grader året rundt. Zimbabwes temperaturer varierer med sesongen og regionen. Om sommeren, fra november til april, kan dagstemperaturene i lavlandet overstige 30 grader, mens vinteren, fra mai til oktober, er mildere og mer behagelig. I Sør-Afrika når sommertemperaturene i Cape Town rundt 25 grader, mens det i Kruger og KwaZulu-Natal ofte blir over 30 grader. Om vinteren blir det sjelden over 30 grader i Cape Town, mens nordlige og østlige deler av landet kan oppleve temperaturer på 20-25 grader.

Nedbør

I Botswana preges klimaet av lite nedbør, spesielt i de tørre vintermånedene fra mai til oktober. Zimbabwe opplever sin hovednedbør i sommerperioden mellom november og april, med regn i regnskogene og korte, intense regnskurer. I Sør-Afrika og Cape Town faller det mest regn i vintermånedene mai-april, mens KwaZulu-Natal har jevnere nedbør gjennom året, med en liten topp i november-februar. I Kruger-området regner det mindre enn i resten av landet, med mer nedbør om sommeren enn om vinteren.

I dag flyr dere fra ønsket flyplass. La eventyret begynne!

Vennligst opplys oss om ønsket avreiseflyplass når dere sender inn forespørsel dersom dere ønsker at Safarireiser skal være ansvarlige for flybilletter.

Velkommen til 'The Mother City,' - en av våre favorittbyer! Vel fremme i Cape Town blir dere møtt av vår lokale representant som kjører dere til hotellet.

Det er mye å oppleve i Cape Town området. Sentrum av Cape Town: V&A Waterfront, De fargerike gatene i Bo Kaap, Green Square Market og å nyte solnedgangen over Cape Town fra Table Mountain. Middag på en av de mange sjømatrestaurantene ved Waterfront er absolutt å anbefale.

Overnatting
The Portswood >

Heldagsutflukt til Kapp det Gode Håp er et must for alle som besøker Cape Town. Det blir en naturskjønn kjøretur langs Atlanterhavet, med en utrolig vakker kystlinje med fjell, strender og koselige landsbyer. Dere får utforske Boulders Beach med pingviner og Camps Bay, Sør-Afrikas mest berømte strand.

Kapp det Gode Håp ligger i naturreservatet Cape of Good Hope, det var utenfor denne kysten at den nederlandske båten Den Flyvende Hollender gikk på grunn og forsvant i 1641, på vei hjem til Europa. Kaptein van Decken ville ikke godta forliset og sver­get på at han skulle seile rundt kappet, om det så ikke ble før dommedag. Myten sier at et mystisk skip har blitt sett her flere ganger på 1900-tallet. Lunsj kan dere kjøpe på restauranten ved Cape Point.

Overnatting
The Portswood >
Måltider

Frokost

Et besøk på Table Mountain er obligatorisk når man er i Cape Town. Table Mountain, som er erklært som et av de verdens syv underverker, tilbyr panoramautsikt over Mother City, Atlanterhavet og Robben Island. Fjellets høyeste punkt er Maclear's Beacon som strekker seg 1086 meter over havet. Toppen av fjellet danner et 3 km langt platå. Fjellet er kjent for sin rike flora, og er fredet da det inngår som en del av Cape Peninsula National Park. Det skal være 1470 ulike plantevekster på fjellet, hvorav mange av artene kun finnes her i området. På fjellet finnes også mange ulike dyrearter, blant annet klippegrevlingen. 

Dere har billetter til taubanen som kan benyttes når som helst i løpet av oppholdet deres i Cape Town.

Overnatting
The Portswood >
Måltider

Frokost

I dag har dere muligheten til å utforske en av verdens beste byer! Her møtes fjell og hav, noe som gir dramatisk utsikt uansett hvor dere befinner dere. Ta gjerne turen innom det fargerike Bo-Kaap-kvartalet eller Robben Island hvor Nelson Mandela satt fengslet i mange år. For de aktive byr Cape Town på mange flotte utfordringer; hva med å bestige ikoniske Table Mountain eller Lions Head til fots?

Cape Town byr, i tillegg til sin naturskjønnhet og vakre strender, på fantastiske turstier, rik kultur og historie, samt mat og drikke av høyeste kvalitet. Her er det virkelig noe for alle, og vi hjelper gjerne med å gi tips om aktiviteter og restauranter basert på deres interesser og ønsker.

Overnatting
The Portswood >
Måltider

Frokost

Dere blir hentet og kjørte til flyplassen tidlig på morgenen. Her sjekker dere inn på flyet til Victoria Falls. Ved ankomst blir dere møtt og kjørte til det koselige hotellet- Senere på ettermiddagen blir dere hentet til et elvecruise på Zambezi River. Zambezi er den fjerde største elven i Afrika etter Nilen, Zaire og Niger. Det er mulig å se flodhester og krokodiller fra båten, og i de tørre månedene kan elefanter og antiloper ses på elvebankene eller sees svømmende over til mindre øyer.

Overnatting
Shongwe Oasis >
Måltider

Frokost

Etter frokost blir det en guidet tur til Victoriafallene. Det blir en flott og uforglemmelig opplevelse å se de majestetiske fallene!

Fossen heter Mosi-oa-Tunya på lokalspråket lozi, noe som betyr «røyken som tordner». Høyeste fall er 108 meter. Fossen er på sitt største ved regntidens slutt i mars/april. Fossen ligger på grensen mellom landene Zambia og Zimbabwe. Den første europeeren som så fossen var oppdagelsesreisende David Livingstone i 1855. Han kalte den opp etter dronning Victoria av Storbritannia.

Etterpå pakke dere i bilen og setter kursen mot Chobe og villmarken! 

Måltider

Frokost, lunsj og middag

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

Tidlig på morgenen drar dere inn i parken for nye eventyr, dere ser solen stige opp over horisonten fra den åpne safaribilen. Guiden vet hvor dyrene vanligvis er om morgenen, dette øker sjansene for en virkelig spennende safari. Dere drar tilbake til lodgen hvor frokosten serveres. I løpet av dagen kan dere nyte og slappe av ved bassenget eller bestille en av lodgens aktiviteter. Ettermiddagssafari starter rundt kl 16:00.

Chobe byr på fantastiske safarimuligheter! Geografisk grenser området mot Namibia, Zimbabwe og Zambia. Det er over 75 arter av pattedyr og 450 fuglearter i parken.

Måltider

Frokost, lunsj og middag

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

Etter en siste morgensafari og en god frokost på lodgen, blir dere kjørte tilbake til Victoria Falls og sjekker inn på flyet hjem til Norge.

Afrikaeventyret er slutt for denne gang og dere tar farvel til landet som har gitt dere unike opplevelser og minner for livet.

Måltider

Frokost

Dere ankommer Norge med mange gode minner.

Takk for turen og velkommen tilbake til oss!

Reisevilkår

Topp Afrika AS sine reisevilkår ligger til grunn for avtalen dere gjør med Safarireiser.no når dere booker en reise. Les våre reisevilkår.

Reisegarantifondet
Topp Afrika AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen sikrer deg pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs. Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

Flybilletter

De fleste av våre reiser inkluderer ikke flybilletter tur/retur Norge. Unntaket er visse reiser på spesifikke datoer (julereiser, gruppeturer og så videre) hvor vi holder gruppebilletter. Dette betyr at du kan bestille flyreisen selv om du vil. Når vi bestiller flybilletter, får dere først en reservasjon for flyreisen der dere kan se reiseruten. Dere er ansvarlige for å sjekke at alle navn er stavet i likt som i passene deres. Vi bruker elektroniske flybilletter som dere skriver ut selv, eller laster ned flyselskapets app og legger inn reisen der.

Vaksiner

Det er viktig å være vaksinert før turen til Øst-Afrika. Kontakt vaksineklinikk eller fastlege for mer informasjon om hvilke vaksiner som trengs i løpet av turen. Husk å være ute i god tid med vaksinasjonen og ta med deg vaksinasjonskortet på reisen. Hvis du begynner å føle deg uvel etter reisen, ikke nøl med å kontakte lege. Fortell legen din om turen til Afrika.

Gå til FHI for siste oppdatert liste over anbefalte vaksiner.

Reiseforsikring

Kunden har selv ansvar for å tegne reiseforsikring før avreise. Ta med deg forsikringsbevis på reisen. Vi ber deg om å kontakte forsikringsselskapet ditt og konsultere dem før avreise for å sjekke om du har tilstrekkelig reiseforsikring for turen.

Medisin og helsehjelp

Deler av reisen tilbringes i bushen, noe som betyr at det kan være vanskelig å løse spesielle behov raskt og enkelt under reisen. Det kan handle om kosthold eller medisiner, så det er veldig viktig at vi får beskjed om eventuelle spesielle behov ved bestilling av safariprogram slik at vi kan tilpasse programmet eller komme med spesielle direktiver. Alle reisende er ansvarlige for å ta med medisinen de trenger. Det er lurt å ta med sitt eget lille "medisin-kit" til forebyggende formål; hodepinetabletter, håndsprit, plaster, medisiner mot magesykdom osv. I mange av landsbyene som passeres i løpet av turen finnes det små apotek, men det kan ikke garanteres at medisinene du leter etter er tilgjengelige. Lokalsykehus og lokalt helsevesen holder en relativt lav standard, i de store byene er det muligheter for gode sykehus. 

Bagasje og vekt

Pakkelisten vår kan forhåpentligvis være nyttig når du pakker til turen. Pakk gjerne i bag eller sekk da det er begrenset bagasjeplass i safaribilene og på safarifly.

Flyvninger tur/retur Norge
De fleste flyselskap som vi benytter til Afrika tilbyr deg å ta med 23 kg x 2 kolli + 8-12 kg i håndbagasje.

Innenriksflyvninger
Bagasjevekt på innenriksfly varierer fra 15 kg - 23 kg. Gjør deg kjent med ditt flyselskaps bagasjeregler før avreise.

Sørg for å ha uunnværlige ting i håndbagasjen; pass, int. vaksinasjonskort, flybillett, forsikringer, kredittkort, penger, resepter, medisiner, kamera, kikkert og andre ting med høy verdi. 

Innførsel til Norge

Du er selv ansvarlig å forvisse deg om at de gjenstandene du tar med deg til Norge er lovlige å innføre. Ler mer på www.toll.no

Tips

Tips er en del av kulturen i Sør-Afrika, Zimbabwe og Botswana. Sør-Afrikas tipskultur er mer likt den amerikanske enn den nordiske, og det kan være vanskelig å vite hva som gjelder. 

Tips er frivillig, men også forventet, og en måte å takke for god service og godt utført arbeid. Vi anbefaler at du gir guiden/sjåføren tips siste dagen. De fleste hoteller/lodger/camper har en felles
"tips-boks" der du kan legge igjen drikkepenger ved avreise. Dette deles på alle de ansatte som jobber der - både de synlige og usynlige.

Sør-Afrika

 • Safariguide 100-200ZAR per person per dag
 • Bosted 15-20ZAR per person per natt
 • Restauranter, bar, cafe: 10-20% av regningen
 • Om dere har leiebil og skal fylle drivstoff: 5-10ZAR til den eller de som hjelper dere
 • Guidede turer: 100ZAR per person
 • Taxi/uber: 10% av regningen

Botswana

 • Safari guide, 8-10 USD per dag per person
 • Overnatting, 1-5 USD per person per natt

Zimbabwe

 • Safariguide, 10-15 USD per person per dag
 • Overnatting, 1-5 USD per person per natt

Sikkerhet

I Sør-Afrika bør du være oppmerksom og forsiktig i trafikken, etter mørkets frembrudd, og når du håndterer penger eller verdigjenstander.

Hvis du befinner deg i byer som Harare, anbefaler vi å være generelt forsiktig og oppmerksom og unngå å gå rundt på gatene om natten. Hvis du trenger en taxi, kan du bestille det gjennom oss eller via hotellet. Unngå å ta en taxi fra gaten.

Botswana er generelt sett et trygt reisemål, men man bør alltid utvise generell forsiktighet og årvåkenhet, og unngå å gå rundt på gatene i byer i de mørke timene av døgnet.

Når du er på safari og bor i parkene, er det viktig å si fra til en vakt hvis du vil forlate hytten/teltet du bor i. Ville dyr kan være i nærheten.

Les mer om sikkerhetssituasjonen i Sør-Afrika, Botswana og Zimbabwe her.Vær oppmerksom på at alle UD-reiseråd er tilpasset de som reiser uten en arrangør. Når du reiser med oss, sørger vi for å planlegge reisen på tryggest mulig måte, og vi arrangerer ikke reiser til områder som UD fraråder eller som vi selv ikke anser som trygge.

Språk

Sør-Afrikas offisielle språk er engelsk og afrikaans.

I Botswana snakker man engelsk og setswana.

De offisielle språkene i Zimbabwe er engelsk, shona og sindebele.

Tidssone

Sør-Afrika, Botswana og Zimbabwe er i samme tidssone. I vinterhalvåret er de en time foran Norge, og i sommerhalvåret er det samme tid som i Norge.

Valuta

Valutaen i Sør-Afrika er Rand (ZAR). Det er mulig å betale og ta ut penger med kort i Sør-Afrika.

Valutaen i Botswana er Pula. I Botswana er det vanlig å betale og ta ut penger med kort. I Botswana er det vanlig å bruke amerikanske dollar for drikkepenger og betaling.

Valutaen i Zimbabwe er for tiden amerikanske dollar (USD). Det er mangel på kontanter (USD) i Zimbabwe, og muligheten for å ta ut penger i minibanker er svært begrenset. Utenlandske kort aksepteres ikke for kontantuttak, men de kan aksepteres som betalingsmiddel i noen butikker. Vær oppmerksom på at muligheten for å betale med kort er begrenset, spesielt utenfor Harare. Det høyeste kontantbeløpet som er tillatt å ta med ut av landet, er 1 000 USD, og dette kontrolleres ved grenseoverganger. Husk at på grunn av den dårlige økonomiske situasjonen i landet, har noen sykehus innført krav om kontantbetaling selv ved akuttbehandling, selv om pasienten har reiseforsikring.

Elektronikk og adapter

Adapter er nødvendig i Sør-Afrika, og de bruker en type M-plugg.

I Zimbabwe finnes det to primære uttak, "Type G" British BS-1363 og "Type D" Indian BS-546 5 amp.

Den sørafrikanske standarden (type M) er mest vanlig i Botswana. Også den britiske standarden (type G) forekommer. Mindre vanlig, men tilgjengelig til tider, er den indiske standarden (type D). På noen lodger og hoteller er det "multikontakter" som også fungerer med svenske kontakter. Vær oppmerksom på at disse vanligvis ikke har jording for de apparatene du bruker.

Ønsker du å bruke mobilen din på reisen, bør du sjekke med mobiloperatøren hvilke priser som gjelder. Ofte kan det være billigere å kjøpe e-sim fra Airalo eller lignende. Mobildekningen er god, men det kan være enkelte ”lommer” uten dekning.

De fleste overnattingssteder har wifi tilgjengelig i fellesområdene.

Pass og visum

Ved reise til Sør-Afrika og Zimbabwe må passet være gyldig i minst 30 dager etter reisens siste dag. Det må være minst én blank side i passet for eventuell stempling ved innreise og utreise. Kontroller passet ditt før du reiser for å sikre at det ikke er noen skader. Verken Sør-Afrika eller Botswana krever visum for norske borgere, men Botswana krever dokumentasjon på returbillett.Norske borgere trenger visum for å reise til Zimbabwe, og visumet utstedes ved ankomst mot betaling (ca. 30-55 USD).

Klima

I våre vintermåneder er det sommer i Sør-Afrika. I området rundt Cape Town opplever man varme og solfylte dager, mens man i nordlige deler av landet opplever varme dager som kan følges av regnbyger. I våre sommermåneder er klimaet kjøligere i Sør-Afrika, med muligheten for kalde dager og hyppige regnbyger. I nordlige deler av landet er det tørt og solfylt om dagen, med mulighet for frost om natten. Hvis du planlegger sol og bading under oppholdet i Sør-Afrika, er det viktig å merke seg at det er to store hav som møtes like sør for Cape Town, der den kalde Atlanterhavet møter den varme Indiahavet. Et godt tips kan være å planlegge sol og bading i Durban (Indiahavet) i stedet for Cape Town (Atlanterhavet). Innlandsflyreiser mellom Cape Town og Durban koster omtrent tusenlappen.

Klimaet i Botswana er subtropisk, med temperaturer opp til 40 °C om sommeren (desember - mars). Om vinteren kan temperaturen om natten imidlertid synke til under null på noen steder. Nedbøren varierer avhengig av hvor i landet du befinner deg, og faller hovedsakelig i perioden fra november til mars.

Zimbabwes tropiske klima mildnes av sin høye beliggenhet og er derfor hovedsakelig subtropisk. Landets sentrale deler ligger på en høyslette på 1000 m.o.h. Regntiden varierer fra område til område, men den forekommer i sommermånedene (november - mars). I noen deler av sør, som i Limpopobassenget, er det svært lite nedbør.

Bekledning

Når man er på safari er det godt å ha behagelige klær. Det er viktig å ikke kle seg i skrikende farger, men å velge klær som går mer i ett med naturen. Det er ofte litt kjølig tidlig på morgenen, da kan det være greit med lange ermer og lange bukser, mens dagene vanligvis er varme, da er det viktig å tenke på å beskytte seg mot solen.

Ingen spesiell kleskode gjelder på safarilodger.

Internasjonalt førerkort

Internasjonalt førerkort er påkrevd eller sterkt anbefalt i Sør-Afrika.

I Botswana og Zimbabwe er det påkrevd med internasjonalt førerkort.

Norsk Ambassade

Den norske ambassaden i Pretoria representerer Norge i Sør-Afrika, Zimbabwe, Namibia, Botswana, Madagaskar og Lesotho.

Ambassadens hjemmeside: https://www.norway.no/en/south-africa/for-nordmenn/om-ambassaden/

Nasjonalt nødnummer: 112 (fra mobiltelefon) og gjelder alle typer nødsituasjoner. Ambulanse: Netcare (privat, anbefales) 082 911/010 209 8387 eller 10117 (offentlig). Politi: 10111

I krise og nødsituasjon kan ambassaden i Pretoria kontaktes på tlf: +27 12 364 3700.

Utenom konsulatets og ambassadens arbeidstid kan reisende kontakte - UDs døgnoperative senter på tlf: +47 23 95 00 00 eller pr e-post: UDops@mfa.no.

Den norske ambassaden i Botswana finnes ikke i landet. Norge har ingen egen ambassade i Botswana. I stedet kan norske borgere henvende seg til den norske ambassaden i Pretoria, Sør-Afrika, for konsulære saker og assistanse. Ambassaden i Pretoria har ansvaret for Norges forhold til Botswana.

Norske ambassade i Pretoria, Sør-Afrika: Adresse: 959 Arcadia Street, Hatfield, Pretoria 0083, Sør-Afrika Telefon: +27 12 364 3700 E-post: emb.pretoria@mfa.no

Hvis du trenger konsulær hjelp eller informasjon om Norges forhold til Botswana, er det best å kontakte den norske ambassaden i Pretoria.

Utenrikstjenesten ber alle som skal oppholde seg i utlandet over lengre tid om å registrere seg via deres app eller hjemmesider. Last ned appen «Reiseklar», hvor Utenriksdepartementets reiseinformasjon, reiseråd og reiseregistrering tilgjengelig i én app, eller registrer reisen på www.reiseregistrering.no. Dette vil gjøre det enklere for utenrikstjenesten å få kontakt med deg dersom noe skulle oppstå i området du befinner deg. I en krisesituasjon vil Utenrikstjenesten forsøke å oppnå kontakt med deg via e-post, SMS eller telefon dersom du legger inn relevant informasjon hos dem. Utenrikstjenesten garanterer ikke at de vil kunne hjelpe deg i alle situasjoner. 

 • Heldagsutflukt til Kapp det Gode Håp med guide
 • Besøke pingviner på Boulders Beach
 • Flybillett Cape Town - Victoria Falls
 • Sunset Cruise på Zambezi
 • Guidet tur til fossefallene
 • Safari i Chobe National Park
 • Åpen safaribil med engelsktalende guide
 • Overnatting som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • All transfer beskrevet i programmet


PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Tips til safariguide/sjåfør, 10 - 15 USD per dag, fra hver av dere
 • Flybilletter tur/retur Norge

Det lille ekstra

Liker du å unne deg det lille ekstra? Nedenfor lister vi noen oppgraderingsforslag til de ulike overnattingsstedene samt aktiviteter som kan gi en flott reise noen ekstra minneverdige opplevelser. Dette er selvfølgelig bare et lite utvalg, og vi kommer gjerne med flere forslag.

Oppgradering av overnattingssted

Det har tatt oss mange år å finne de absolutt beste overnattingsstedene på våre destinasjoner. Slapp av ved bassenget på et eventyrlig resort, eller få ditt livs villmarksopplevelse i luksustelt midt på savannen. På våre turer våkner du på din beste side uansett! For deg som vil ha det lille ekstra finner du noen forslag nedenfor. Gi oss gjerne beskjed i bestillingsforespørselen hvis du har spesielle ønsker eller er interessert i en oppgradering.

Winchester Boutique Hotel
Les mer >
Stanley & Livingstone
Les mer >
Sanctuary Chobe Chilwero
Les mer >

Legg til aktiviteter

Å reise til Afrika er en magisk opplevelse som gir minner for livet. Det er mulig å forgylle dagene med noe ekstra minneverdig for de som ønsker det. Nedenfor har vi listet opp de mest populære aktivitetene på reisemålet ditt. Vi hjelper gjerne til med å foreslå aktiviteter som kan passe for dere.

Robben Island

Robben Island, det unike symbolet på "den menneskelige ånds triumf over motgang, lidelse og urettferdighet" med en rik 500 år gammel historie, besøkes hvert år av tusenvis av mennesker som er ivrige etter å forstå og hedre de viktige aspektene av Sør-Afrikas historie som øya representerer.

Bo-Kaap

Bo-Kaap er et av Cape Towns mest kjente nabolag, og har en rik og mulitikulturell historie. Her er det så mye å se, smake og utforske! Opprinnelig var husene malt i hvitt og leid ut til slaver. Når slavene fikk sin frihet og kunne kjøpe sitt eget hus, ble husene malte i fargerike nyanser.

Helikoptertur over Victoria Falls

Den spektakulære helikopterturen over Victoriafallene er kjent som "Flight of Angels". Da David Livingstone så Victoria Falls for første gang i 1855, skrev han at "Så vakre omgivelser må ha blitt sett på av flyvende engler". Lite visste han at man 150 år senere kunne få akkurat den muligheten. Den beste måten å sette pris på den sanne prakten til Victoria Falls er å se dem fra luften.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta en titt på alternativene for denne turen eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Abonner på inspirasjon og reisenyheter

Drøm deg bort med vårt populære nyhetsbrev, spekket med inspirasjon og reisetips til ditt neste store eventyr.

Takk!

Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev.