Start reisen din Mine sider

Personuppgiftspolicy

COOKIES

Toppafrika AS bruker informasjonskapsler for å samle inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet. Informasjonskapsler brukes for å måle hvordan du bruker nettstedet, slik at vi kan oppdatere og forbedre vår nettside etter dine behov. Informasjonskapsler på Toppafrika AS kan ikke brukes til å personlig identifisere deg.

HVORDAN TOPPAFRIKA AS BRUKER INFORMASJONSKAPSLER

For å sikre at vår nettside møter våre besøkendes behov, bruker vi Google Analytics programvare for å samle inn informasjon om hvordan du bruker toppafrika.no

Google Analytics lagrer informasjon om:

  • hvordan du kom til nettsiden toppafrika.no
  • hvilke sider du besøker på toppafrika.no og hvor lang tid du tilbringer på hver side på toppafrika.no
  • hva du klikker på mens du besøker nettsiden toppafrika.no

Vi samler ikke inn eller lagrer din personlige informasjon, informasjonen kan ikke brukes til å identifisere hvem du er.

 

GDPR HOS TOPPAFRIKA AS 

  • Toppafrika AS er ansvarlig for personopplysninger vi behandler i forbindelse med reisebestillinger.
  • Rensning av personopplysninger skjer automatisk etter 36 månader.
  • Personopplysninger lagres i 36 månader for oppfølging av eventuelle reklamasjonssaker. I tilfeller der annen lovgivning overstyrer GDPR, for eksempel bokføringsloven, beholder vi opplysningene internt i samsvar med den aktuelle loven.
  • Alt personell hos Toppafrika AS har taushetsplikt og får ikke videreformidle opplysninger til uautoriserte.
  • Toppafrika AS gir kun opplysninger til reiseleverandøren som de trenger å vite for å kunne gjennomføre reisen. Opplysninger det kan dreie seg om er navn, i noen tilfeller passopplysninger, telefonnummer, e-post og om nødvendig spesiell kost osv.
  • Toppafrika AS's leverandører forplikter seg til å følge GDPR og har krav om å håndtere personopplysninger i henhold til forordningen.
  • Toppafrika AS gir ikke ut personopplysninger eller kontaktinformasjon til tredjeparter i markedsføringsøyemed.
  • Toppafrika AS presenterer sine reiser på en egen plattform, om man har mottatt et tilbud eller om man har bestilt en reise har man mulighet til å slette sin konto når som helst.
  • Profiler på ”Min Side” som ikke har vært brukt innen tre år slettes automatisk.
  • Ønsker man å avregistrere seg fra våre nyhetsbrev kan man gjøre det når som helst, dermed renses personopplysningene.

Abonner på inspirasjon og reisenyheter

Drøm deg bort med vårt populære nyhetsbrev, spekket med inspirasjon og reisetips til ditt neste store eventyr.

Takk!

Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev.