Start din reise Mine sider

Fjellgorillaer, Masai Mara og Zanzibar

Møt fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest National Park, og fortsett reisen til Kenya og fantastiske Masai Mara. På savannen venter spennende eventyr, og sammen med guiden søker dere etter de ville dyrene som beveger seg over Masai Maras endeløse sletter. Dere avslutter turen med herlige dager på paradisøya Zanzibar.

Opplevelser

Gorilla trekking, Safari Masai Mara, Zanzibar

Steder

Entebbe, Bwindi, Nairobi, Masai Mara, Zanzibar

Når er beste tiden å reise?

Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Generelt

Uganda er en populær turistdestinasjon som tiltrekker besøkende fra hele verden for å se de truede fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable National Park og oppleve fantastiske omgivelser, inkludert regnskog og vulkansk landskap. Kenya er kjent for sin mangfoldige natur, ville dyr og kultur. Landet tilbyr alt fra savanner og nasjonalparker til vakre strender langs det indiske hav. Nairobi er hovedstaden og landets største by. Kenyas rike kulturarv og ville dyreliv gjør det til en populær turistdestinasjon. Zanzibar er kjent for sine kritthvite sandstrender og kryddermarkeder.

Temperatur

Uganda, med sin beliggenhet ved ekvator, har relativt stabile temperaturer hele året. Sørregionen er kjøligere på grunn av høyere høyde, mens nordregionen er tørrere og varmere. Kenya har variert klima, fra tropisk ved kysten til kjøligere temperaturer på høylandet. Gjennomsnittstemperaturen varierer fra 20°C i Nairobi til 30°C i Mombasa. Zanzibar har et varmt klima året rundt, med temperaturer som ofte overstiger 30°C.

Nedbør

Nedbørsmengdene i både Uganda og Kenya varierer avhengig av regionen. I Uganda er vanligvis regntiden i april til mai, og det er generelt mindre nedbør om høsten i oktober-november. I Kenya varierer også nedbøren etter region. Kystområdene får mest regn, mens de tørre nordlige delene har lite nedbør. Regntiden er vanligvis fra mars til mai og oktober til desember. Zanzibar har en regntid fra mars til mai og en tørr periode fra juni til oktober.

I dag flyr dere fra ønsket flyplass. La eventyret begynne!

Vennligst opplys oss om ønsket avreiseflyplass når dere sender inn forespørsel dersom dere ønsker at Safarireiser skal være ansvarlige for flybilletter.

Velkommen til Uganda! Når dere ankommer Entebbe International Airport blir dere ønsket velkommen av vår lokale representant. Dere blir kjørt til hotellet deres, nyt en rolig kveld på overnattingsstedet.

Måltider

Middag

Etter frokost blir dere kjørt til flyplassen hvor dere sjekker inn på flyet til Kihihi Airstrip. Vel fremme på Kihihi blir dere møtt av en representant fra overnattingsstedet som tar dere med til lodgen.

Om Bwindi Impenetrable National park
Bwindi Forest nasjonalpark er et av de rikeste økosystemene i Afrika og hjemmet til rundt 350 gorillaer og et stort antall andre primater. Det er bare rundt 1000 fjellgorillaer igjen i verden. Denne stammen deles mellom Rwanda og Demokratisk Kongo. I tillegg er det registrert 350 fuglearter og over 200 sommerfuglarter i parken. Regnskogen har i tillegg over 325 registrerte arter med trær. Parkens utbredelse strekker seg fra 1160 m.o.h. h til 2600 m.o.h og representerer et av de rikeste og økosystemer i verden. 

Overnatting
Mahogany Lodge >
Måltider

Frokost, lunsj og middag

Dagens eventyr begynner etter frokost. Dere blir kjørt til registreringen og får en briefing fra gorillaguiden deres. Deretter starter vandringen, deres guide vil hjelpe dere med å spore gorillaene i Bwindi Impenetrable nasjonalpark. Dette er uten tvil en av høydepunktene på reisen deres, og dere har stor sannsynlighet for å se gorillaene. Parkvoktere og guider vet nøyaktig hvor gorillaene befinner seg. Avhengig av hvilket område gorillaene er i, kan dagens vandring ta mellom 3-8 timer. Dere spiser medbrakt lunsj ute i regnskogen. Unngå å kaste søppel, mat eller andre ting i regnskogen, da dette kan påvirke dyrenes naturlige leveområder. I Uganda lever omtrent 350 av de totalt 700 gjenværende gorillaene på jorden. Gorillastammen i Uganda har en positiv, men langsom vekst.

Overnatting
Mahogany Lodge >
Måltider

Frokost, lunsj og middag

I dag kan dere utforske nærområdet, utflukter kan være Batwa Cultural Experience, Buhoma Community Walk hvor dere blant annet besøker den lokale medisinmannen og et bryggeri, eller dra tilbake inn i skogen og gå til fossefall. Naturen rundt Bwindi er frodig og grønn, med teplantasjer som vokser langs fjellsidene, blandet med lokale bønders avlinger. Livet på landsbygda i Uganda er enkelt, der de fleste lever som bønder og dyrker sine egne avlinger.

Overnatting
Mahogany Lodge >
Måltider

Frokost, lunsj og middag

Etter frokost og fantastiske møter med gorillaen, blir dere kjørte til Kihihi flystripe, hvor dere sjekker inn på flyet til Entebbe. I Entebbe sjekker dere inn på flyet til Nairobi. I Nairobi blir dere ønsket velkommen av vår lokale representant og kjørte til hotellet deres. Kos dere med en hyggelig kveld på hotellet eller oppdag en av byens trivelige restauranter.

Måltider

Frokost

I dag begynner deres safari i Kenya. Etter frokost på hotellet i Nairobi går turen mot Kenyas høyland. Dere passerer Limuru og kjører mot Rift Valley, en fordypning i jordskorpen som strekker seg fra Israel i nord til Mosambik i sør. Sjåføren stanser ved et utkikkspunkt der dere får sett de uendelige slettene nede i Rift Valley.

Kjøreturen til Masai Mara tar 5,5 - 6 timer og dere ankommer campen ved lunsjtider. Sjåføren hjelper med innsjekk, dere nyter en god lunsj under akasietrærne. Klokken 16:00 er det klart for deres første safari, Masai Mara er kjent for sitt rike dyreliv og sin store bestand av løver. 

Måltider

Frokost, lunsj og middag

I det solen stiger over savannen er dere på plass i safaribilen. Morgensafarien varer i 2,5 - 3 timer før dere returnerer til campen for frokost. I løpet av formiddagen kan dere besøke en Masailandsby, dra på en bushwalk eller bare slappe av på campen.

Lunsjen nytes på campen før dere igjen kl. 15:00 kjører ut på ettermiddagsafari. Når det begynner å bli kjølig på ettermiddagen kommer dyrene frem og trekker mot vannhullene.

Som gjest hos Safarireiser har dere privat safaribil og privat engelsktalende guide som står til deres disposisjon under hele safarien og dere kan i samarbeid med sjåføren gjøre om på programmet under safarien deres.

Måltider

Frokost, lunsj og middag

I dag skal dere fly til Det indiske hav. Dere kjører tilbake til Nairobi og fra Nairobi går ferden videre med fly til Zanzibar. Vel framme på Zanzibar blir dere møtt av vår sjåfør som tar dere til valgt hotell.

Det er mulig å fly ut fra Masai Mara mot et pristillegg.

Kombiner gjerne oppholdet med en natt eller to i spennende Stone Town.​ Vi kan foreslå et innholdsrikt program til dere.

Overnatting
Fun Beach >
Måltider

Frokost, lunsj og middag

Nyt herlige dager på Zanzibar! Zanzibar er en øygruppe og en semi-autonom del av Tanzania. Zanzibar består av hovedøyene Unguja, som kalles Zanzibar i dagligtale, Pemba og mange mindre øyer som ligger rundt disse. Krydderøya Zanzibar, også kjent som "Swahilikulturens vugge", tilbyr spennende historier, herlige mennesker og flotte strandopplevelser.

På Zanzibar er det noe for alle, enten du ønsker rolige dager ved bassenget og på stranden, eller om du vil fortsette å oppleve eventyr og utforske. Vi foreslår gjerne et variert program for dere. Men ikke glem å slappe av og nyte stedet dere er på - paradiset.

Overnatting
Fun Beach >
Måltider

Frokost

Nyt den siste dagen på Zanzibar! Eventyret nærmer seg slutten, og dere blir kjørt til flyplassen i god tid før flyavgang.

Måltider

Frokost

Dere ankommer Norge med mange gode minner.

Takk for turen og velkommen tilbake til oss!

Reisevilkår

Topp Afrika AS sine reisevilkår ligger til grunn for avtalen dere gjør med Safarireiser.no når dere booker en reise. Les våre reisevilkår.

Reisegarantifondet
Topp Afrika AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen sikrer deg pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs. Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

Flybilletter

De fleste av våre reiser inkluderer ikke flybilletter tur/retur Norge. Unntaket er visse reiser på spesifikke datoer (julereiser, gruppeturer og så videre) hvor vi holder gruppebilletter. Dette betyr at du kan bestille flyreisen selv om du vil. Når vi bestiller flybilletter, får dere først en reservasjon for flyreisen der dere kan se reiseruten. Dere er ansvarlige for å sjekke at alle navn er stavet i likt som i passene deres. Vi bruker elektroniske flybilletter som dere skriver ut selv, eller laster ned flyselskapets app og legger inn reisen der.

Vaksiner

Det er viktig å være vaksinert før turen til Øst-Afrika. Kontakt vaksineklinikk eller fastlege for mer informasjon om hvilke vaksiner som trengs i løpet av turen. Husk å være ute i god tid med vaksinasjonen og ta med deg vaksinasjonskortet på reisen. Hvis du begynner å føle deg uvel etter reisen, ikke nøl med å kontakte lege. Fortell legen din om turen til Afrika.

Gå til FHI for siste oppdatert liste over anbefalte vaksiner.

Reiseforsikring

Kunden har selv ansvar for å tegne reiseforsikring før avreise. Ta med deg forsikringsbevis på reisen. Vi ber deg om å kontakte forsikringsselskapet ditt og konsultere dem før avreise for å sjekke om du har tilstrekkelig reiseforsikring for turen.

Medisin og helsehjelp

Deler av reisen tilbringes i bushen, noe som betyr at det kan være vanskelig å løse spesielle behov raskt og enkelt under reisen. Det kan handle om kosthold eller medisiner, så det er veldig viktig at vi får beskjed om eventuelle spesielle behov ved bestilling av safariprogram slik at vi kan tilpasse programmet eller komme med spesielle direktiver. Alle reisende er ansvarlige for å ta med medisinen de trenger. Det er lurt å ta med sitt eget lille "medisin-kit" til forebyggende formål; hodepinetabletter, håndsprit, plaster, medisiner mot magesykdom osv. I mange av landsbyene som passeres i løpet av turen finnes det små apotek, men det kan ikke garanteres at medisinene du leter etter er tilgjengelige. Lokalsykehus og lokalt helsevesen holder en relativt lav standard, i de store byene er det muligheter for gode sykehus. 

Bagasje og vekt

Pakkelisten vår kan forhåpentligvis være nyttig når du pakker til turen. Pakk gjerne i bag eller sekk da det er begrenset bagasjeplass i safaribilene og på safarifly.

Flyvninger tur/retur Norge
De fleste flyselskap som vi benytter til Afrika tilbyr deg å ta med 23 kg x 2 kolli + 8-12 kg i håndbagasje.

Innenriksflyvninger
Bagasjevekt på innenriksfly varierer fra 15 kg - 23 kg. Gjør deg kjent med ditt flyselskaps bagasjeregler før avreise.

Sørg for å ha uunnværlige ting i håndbagasjen; pass, int. vaksinasjonskort, flybillett, forsikringer, kredittkort, penger, resepter, medisiner, kamera, kikkert og andre ting med høy verdi. 

Innførsel til Norge

Du er selv ansvarlig å forvisse deg om at de gjenstandene du tar med deg til Norge er lovlige å innføre. Ler mer på www.toll.no

Tips

Tips er en del av kulturen i Kenya, Uganda og Tanzania. Tips er frivillig, men forventes også, og er en måte å takke for god service og vel utført arbeid. Vi anbefaler at du gir tips til guiden din siste dagen når han eskorterer deg til flyplassen. På de fleste hoteller/lodger/camper er det en felles "tipsboks" hvor du kan legge tips ved avreise.

 • Safariguide: 10-15 USD per person per dag
 • Overnatting: 1-5 USD per natt
 • Gorilla/sjimpanseguide: 15 USD per person

Sikkerhet

Hvis du befinner deg i byene på reisen, som Nairobi, Mombasa, Stone Town eller Entebbe/Kampala, anbefaler vi generell forsiktighet og å være årvåken. Unngå å gå ute på gatene i de mørke timene av døgnet. Hvis du trenger en taxi, kan du bestille det gjennom oss eller via hotellet. Unngå å ta en taxi rett fra gaten.

Når du er på safari og bor ute i parkene, er det viktig å informere en vakt hvis du ønsker å forlate lodgen/teltet du bor i. Ville dyr kan være i nærheten.

Les mer om sikkerhet i Kenya, Tanzania og Uganda hos UD. Vær oppmerksom på at alle UD's reiseråd er tilpasset de som reiser uten en arrangør. Når du reiser med oss, sørger vi for å planlegge reisen på den tryggeste måten mulig, og vi arrangerer ikke turer til områder som UD fraråder eller som vi selv ikke anser som trygge.

Språk

Det nasjonale språket i Kenya og Tanzania er engelsk og swahili.

Ugandas nasjonalspråk er engelsk, swahili og luganda.

Tidssone

Kenya, Uganda og Tanzania er alle en time foran Norge når det er sommertid, og to timer foran når det er vintertid.

Valuta

Valutaen i Kenya er kenyansk shilling (KSH), og valutaen i Tanzania er tanzaniansk shilling (TZS). Det er ofte mer gunstig å betale med lokal valuta enn med USD. Kenyansk/Tanzaniansk shilling kan enkelt tas ut fra minibanker på flyplassen, i Nairobi eller i andre byer. Det er også mulig å betale med USD under hele reisen. Pass på å ha mindre sedler (1-5 dollar) da disse er mest praktiske. Vanligvis kan du betale med kort på de fleste hoteller/lodger og camper, men dette kan variere avhengig av dekning, så det er viktig å ha tilgang til tilstrekkelig kontanter.

Valutaen i Uganda er ugandisk shilling (UGX). Det fungerer omtrent på samme måte som i Kenya når det gjelder amerikanske dollar og lokal valuta.

Elektronikk & Adapter

I de avsidesliggende områdene er mange lodger og teltcamper ikke tilkoblet det vanlige strømnettet; i stedet bruker de generatorer. Generatorer brukes ofte bare noen få timer om dagen, noe som betyr begrenset mulighet for å lade kamera- og databatterier. Hvis du har spesielle ønsker for utstyret ditt, ber vi deg gi oss beskjed når du sender inn reiseforespørselen din, slik at vi kan tilpasse safariprogrammet ditt etter dine behov. Mange små teltcamper får strøm fra solcellepaneler, selv om det ikke er 220–240 V i teltet, pleier det å være muligheter for å lade elektronisk utstyr i resepsjonen. Når du bor i nærheten av byer, har hotellene og lodgene strøm døgnet rundt, selv om strømbrudd er ganske vanlige.

Du trenger et adapter for Kenya, Uganda og Tanzania, og de bruker en type G-kontakt, samme som i Storbritannia.

Pass og visum

Kenya:
Passet må være gyldig i 6 måneder etter den siste dagen på reisen. Det må være 2 blanke sider i passet for eventuelle stempler ved innreise og utreise. Sjekk passet ditt før du reiser for eventuelle skader. Kenya har elektronisk visum. Du kan søke om visumet på nettsiden, og det må betales med kredittkort på forhånd. Visumavgiften er 50 USD pluss en serviceavgift på 1 USD. Etter registrering på nettsiden tar det omtrent 7 dager før visumet utstedes. Det elektroniske visumet må skrives ut og tas med sammen med passet og vises frem ved ankomst til Kenya.

Uganda: Passet må være gyldig i 6 måneder etter den siste dagen på reisen. Det må være 2 blanke sider i passet for eventuelle stempler ved innreise og utreise. Sjekk passet ditt før du reiser for eventuelle skader. Visum for Uganda kan kjøpes elektronisk før avreise her. Visum kan også kjøpes på Ugandas ambassade i København.

Tanzania: Visum kan kjøpes ved ankomst på flyplassen for 50 USD. Visum kan også kjøpes via Tanzanias e-visa tjeneste. Den offisielle nettsiden finner du her.

East Africa Tourist Visa er gyldig både i Uganda og Kenya.

Klima

Kenya, Uganda og Tanzania har et tropisk og herlig klima. Langs kysten i Kenya er det veldig høy luftfuktighet, og i høylandet i begge land er kveldene ofte kjølige. April og mai kalles ofte "den store regntiden," og i løpet av disse månedene kan det regne i flere dager i strekk. November kalles vanligvis "den lille regntiden," og det er vanligvis korte byger om ettermiddagen og kvelden. I løpet av disse månedene er det vanligvis få turister, parkene er grønne og frodige, og det er mulig å få gode priser på hoteller og lodger.

De tørreste månedene i Uganda er juni-august og desember-februar. Til tross for dette kan kveldene være litt kjølige, så vi anbefaler at du tar med deg varme og komfortable klær. Desember til februar er de varmeste månedene i Uganda.

Bekledning

Når man er på safari er det godt å ha behagelige klær. Det er viktig å ikke kle seg i skrikende farger, men å velge klær som går mer i ett med naturen. Det er ofte litt kjølig tidlig på morgenen, da kan det være greit med lange ermer og lange bukser, mens dagene vanligvis er varme, da er det viktig å tenke på å beskytte seg mot solen.

Ingen spesiell kleskode gjelder på safarilodger.

Som turist er det viktig å huske at man er i et land med en annen kultur, og være klar over at store deler av kystområdene i Øst-Afrika, inkludert Zanzibar, er muslimske samfunn. Når man beveger seg på offentlige steder, bør man alltid ha klær som dekker skuldre, knær og navle.

Gorillatrekking i Uganda

Under gorillasafari er det viktige regler som må følges når vi besøker dyrene i deres naturlige miljø. Hvis du er forkjølet, skal du ikke delta på gorillasafari. Det er ikke tillatt å komme nærmere gorillaene enn 5 meter, og hvis gorillaene kommer nær, ikke ha øyekontakt med dem da dette kan oppfattes som truende. Det er ikke tillatt å bruke kamera med blitz, da dette kan irritere dyrene. Du får tilbringe 1 time sammen med gorillaflokken. Det er heller ikke tillatt å gi dyrene mat eller etterlate matrester.

Infrastrukturavgift på Zanzibar

Myndighetene på Zanzibar har innført en infrastrukturavgift på hotellovernattinger. Alle hoteller må kreve en ekstra avgift som betales direkte til hotellet ved innsjekking. Prisen per person per natt er 3-5 USD.

Ambassade

Den norske ambassaden i Kenya ligger i landets hovedstad, Nairobi.

Hjemmeside: https://www.norway.no/en/kenya/

Telefon:
Lokalt i Kenya: 020 425 1000 
Fra andre land: +254 20 425 1000 / +47 2395 7600

Telefontid: Mandag til fredag, 10:00-13:00

Epost: emb.nairobi@mfa.no

Den norske ambassaden i Uganda ligger i landets hovedstad, Kampala. 

Adresse:
Plot 18B, Akii-Bua Road
Kampala, Uganda

Postadresse: P.O. Box 22770
Kampala, Uganda

Telefon: +256 (0) 312 246 000
eller +47 23 95 30 00

E-post: emb.kampala@mfa.no
Hjemmeside: https://www.norway.no/en/uganda/for-nordmenn/om-ambassaden/

For generelle henvendelser, vennligst send e-post til emb.kampala@mfa.no.

Hvis en ønsker avtale for konsulær bistand, vennligst send e-post til consular.kampala@mfa.no

Utenfor ambassadens åpningstid kan publikum kontakte UDs døgnoperative senter på tlf: +47 23 95 00 00 eller pr e-post: UDops@mfa.n

Den norske ambassaden i Tanzania ligger i landets kommersielle hovedstad, Dar es Salaam. 

​Hjemmeside: https://www.norway.no/en/tanzania/

Telefon: +255 22 2163 100 / +47 23 95 56 00

Epost: emb.daressalaam@mfa.no

Utenrikstjenesten ber alle som skal oppholde seg i utlandet over lengre tid om å registrere seg via deres app eller hjemmesider. Last ned appen «Reiseklar», hvor Utenriksdepartementets reiseinformasjon, reiseråd og reiseregistrering tilgjengelig i én app, eller registrer reisen på www.reiseregistrering.no. Dette vil gjøre det enklere for utenrikstjenesten å få kontakt med deg dersom noe skulle oppstå i området du befinner deg. I en krisesituasjon vil Utenrikstjenesten forsøke å oppnå kontakt med deg via e-post, SMS eller telefon dersom du legger inn relevant informasjon hos dem. Utenrikstjenesten garanterer ikke at de vil kunne hjelpe deg i alle situasjoner. 

 • Engelsktalende guide
 • Innenriksflyvninger tur/retur Entebbe - Kihihi - Entebbe
 • Gorillatrekking i Bwindi Nasjonalpark
 • Flybilletter Entebbe - Nairobi
 • Safari i Masai Mara
 • Flybilletter Nairobi - Zanzibar
 • Overnatting som beskrevet i program
 • Måltider som beskrevet i program
 • Alle parkavgifter
 • All transfer beskrevet i programmet


PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Flybilletter tur/retur Norge
 • Tips til safariguider
 • Visum til Uganda, Kenya og Tanzania
 • Zanzibar Infrastructure Tax, 3 - 5 USD per person per natt

Det lille ekstra

Liker du å unne deg det lille ekstra? Nedenfor lister vi noen oppgraderingsforslag til de ulike overnattingsstedene samt aktiviteter som kan gi en flott reise noen ekstra minneverdige opplevelser. Dette er selvfølgelig bare et lite utvalg, og vi kommer gjerne med flere forslag.

Oppgradering av overnattingssted

Det har tatt oss mange år å finne de absolutt beste overnattingsstedene på våre destinasjoner. Slapp av ved bassenget på et eventyrlig resort, eller få ditt livs villmarksopplevelse i luksustelt midt på savannen. På våre turer våkner du på din beste side uansett! For deg som vil ha det lille ekstra finner du noen forslag nedenfor. Gi oss gjerne beskjed i bestillingsforespørselen hvis du har spesielle ønsker eller er interessert i en oppgradering.

Breezes Beach Club & Spa
Les mer >
Entim Mara Camp
Les mer >
Zanzibar Queen
Les mer >

Legg til aktiviteter

Å reise til Afrika er en magisk opplevelse som gir minner for livet. Det er mulig å forgylle dagene med noe ekstra minneverdig for de som ønsker det. Nedenfor har vi listet opp de mest populære aktivitetene på reisemålet ditt. Vi hjelper gjerne til med å foreslå aktiviteter som kan passe for dere.

Ballongsafari

En luftballongsafari gir deg muligheten til å se savannen fra et unikt perspektiv. Nyt villmarken nedenfor mens du svever stille over de enorme slettene, uansett hvilken vei vinden fører deg. Følg en stor flokk med gnuer, se en løve forfølge byttet sitt, eller bare nyt den storslåtte naturen før du lander for en bush-frokost uten like. 

Bush Breakfast

Få opplevelser slår en frokost ute i villmarken! Frokosten serveres på et bortgjemt sted, hvor en privat kokk tilbereder måltidet. På en «Bush Breakfast» får du i tillegg til en fantastisk frokost, nyte spektakulær utsikt og en utrolig nærhet til naturen.

Snorkling på Zanzibar

Zanzibar byr på flere områder som er kjent for sine vakre korallrev og rika på marint liv. De beste stedene for snorkling på Zanzibar er Mnemba Island, Tumbatu, Prison Island, Bawe og Kizimkazi. Snorkleturen kan bestilles på forhånd og direkte på Zanzibar.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta en titt på alternativene for denne turen eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Abonner på inspirasjon og reisenyheter

Drøm deg bort med vårt populære nyhetsbrev, spekket med inspirasjon og reisetips til ditt neste store eventyr.

Takk!

Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev.