Start din reise Mine sider

Urørte Namibia, wow-faktoren til Victoria Falls og safaridestinasjonen Botswana

Kombiner opplevelser i Namibia, Botswana og Victoria Falls. Det er en utrolig opplevelse å kjøre gjennom den Namibiske villmarken og er virkelig en frihetsfølelse som ikke kan sammenlignes med noe annet. Dere besøker de verdenskjente sanddynene i Sossusvlei. Deretter flyr dere til de majestetiske Victoriafallene. Videre avsluttes turen med spennende safari i Chobe nasjonalpark, Botswana. 

Chobe er preget av frodige elvebredder som tiltrekker seg mange dyr, inkludert flokker av antiloper og enorme familier av elefanter, fulgt tett etter snikende rovdyr som løver og afrikanske villhunder.

Opplevelser

Utrolige landskap, kultur & Safari

Steder

Windhoek, Kalahari, Sossusvlei, Victoria Falls, Chobe Nasjonalpark

Når er beste tiden å reise?

Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Generelt

Med vennlige og jordnære mennesker, samt et utrolig mangfold av dyr, planter, og ikke minst landskap, er Namibia en av de mest unike opplevelsene Afrika har å tilby, mens Botswana er en oase i hjertet av Afrika som lokker med sine uendelige villmarksområder og rike dyreliv. I Zimbabwe venter en unik kombinasjon av herlige naturopplevelser, fra de mektige Victoriafallene til de vidstrakte savannene og møter med Afrikas ville dyr.

Temperatur

Med et gjennomsnitt på 300 soldager i året er Namibia et av verdens solfylte land. Klimaet er generelt tørt. Botswana ønsker velkommen med solrikt vær og gjennomsnittstemperaturer som varierer mellom 20 og 30 grader året rundt. Zimbabwes temperaturer varierer med sesong og region. Sommeren, fra november til april, kan være varm med temperaturer over 30 grader, mens vinteren, fra mai til oktober, er mildere og behagelig.

Nedbør

Den tørre sesongen i Namibia varer fra april til oktober, med hovednedbør fra november til mars. I Botswana preges klimaet av lite nedbør, spesielt i de tørre vintermånedene fra mai til oktober. Zimbabwe opplever sin hovednedbør i sommerperioden mellom november og april, med regn i regnskogene og korte, intense byger.

I dag flyr dere fra ønsket flyplass. La eventyret begynne!

Vennligst opplys oss om ønsket avreiseflyplass når dere sender inn forespørsel dersom dere ønsker at Safarireiser skal være ansvarlige for flybilletter.

Vel framme i Windhoek blir dere ønsket varmt velkommen av vår lokale representant. Dere pakker deres leiebil, en 4x4 Toyota Hilux og kjører til hotellet deres i Namibias hovedstad. I løpet av dagen kan dere gjøre nødvendige innkjøp før eventyret starter. Husk å pakke bilen full av vann! 

Avstand Hosea Kutako International Airport – Windhoek Sentrum: Ca 45 min (48km)

Etter frokost starter eventyret og dere begynner reisen mot Kalahari Desert Area, Afrikas sørligste ørken. Det er en ubeskrivelig følelse å kjøre gjennom Namibias tørre og karrige landskap. Dere ankommer lodgen ved lunsjtider. Ettermiddagen kan tilbringes ved bassenget, med utsikt over et vannhull der dyrene kommer for å drikke. I skumringen drar dere ut på en "game drive" i reservatet. Dagen avsluttes med en sundowner på en av åsene i området, og dere ser solen gå ned over Kalahariørkenen.

Måltider

Frokost & Middag

I dag setter dere kursen mot de røde sanddynene. Nok en gang skaper Namibias tørre og karrige landskap en nær eksistensiell opplevelse, reisen går gjennom villmark og atter villmark. Etter ca. 6 timer ankommer dere lodgen. Fra overnattingsstedet ser man ut over ørkenlandskapet med fjellkjeder i det fjerne. Man blir stadig minnet på naturkreftene i varmen. Sossusvleis sanddyner er kjent over hele verden og er kanskje Namibias mest berømte landemerke. Sanddynene i Sossusvlei regnes av mange for å være et av verdens største underverk. Med en drink i hånden ser du solen gå ned over horisonten, naturens skue etterlater ingen uberørt.
Måltider

Frokost & Middag

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

Dere starter dagen tidlig for å nå Namib Naukluft nasjonalpark og sanddynene i Sossusvlei så tidlig som mulig. Her møtes den klare blå himmelen og de røde sanddynene, noe som gjør dette til et av Afrikas vakreste underverk og fotografers drøm. De mest berømte sanddynene i området heter Dune 45, Big Daddy (ligger rett ved Dead Vlei) og Big Mama. For de av dere som leter etter en tøff utfordring er det muligheter til å inspisere en av disse. Deretter besøker dere Deadvlei hvor Namibias mest fotograferte trær finnes. Dere kommer deretter tilbake til lodgen etter fantastiske opplevelser i Namib Naukluft park.

*Om ønskelig kan man booke luftballongsafari i ørkenen: 5 500,- per person

Måltider

Frokost & Middag

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

Om ønskelig er det mulig å fly i luftballong over sanddynene. Det er en ubeskrivelig opplevelse å se sanddynene ovenfra. Når du lander, serveres en fin frokost ute i villmarken. Lodgen tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter, slapp av ved bassenget eller bestill en av aktivitetene som tilbys.

Måltider

Frokost & Middag

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

Dere spiser en god frokost før dere kjører tilbake til Windhoek International Airport, hvor dere sjekker inn på flyet til Victoria Falls. Når dere lander i Zimbabwe blir dere møtt av vår lokale representant og kjørt til hotellet som ligger vakkert til ved Zambezi River.

Måltider

Frokost

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

Etter frokost blir det en guidet tur til Victoriafallene. Det blir en flott og uforglemmelig opplevelse å se de majestetiske fallene!

Fossen heter Mosi-oa-Tunya på lokalspråket lozi, noe som betyr «røyken som tordner». Høyeste fall er 108 meter. Fossen er på sitt største ved regntidens slutt i mars/april. Fossen ligger på grensen mellom landene Zambia og Zimbabwe. Den første europeeren som så fossen var oppdagelsesreisende David Livingstone i 1855. Han kalte den opp etter dronning Victoria av Storbritannia.

Når vannføringen er på sitt største, styrter det 10 millioner liter vann i minuttet utfor den 100 meter høye kanten.

Måltider

Frokost

Oppgraderinger
Se mulige tillegg >

Nyt en avslappende formiddag på hotellet, eller book noen av aktivitetene som tilbys.

Senere på ettermiddagen blir dere hentet til et elvecruise på Zambezi River. Zambezi er den fjerde største elven i Afrika etter Nilen, Zaire og Niger. Det er mulig å se flodhester og krokodiller fra båten, og i de tørre månedene kan elefanter og antiloper ses på elvebankene eller svømmende over til noen mindre øyer.

Måltider

Frokost & Middag

Tidlig på morgenen drar dere inn i parken for nye eventyr, dere ser solen stige opp over horisonten fra den åpne safaribilen. Guiden vet hvor dyrene vanligvis er om morgenen, dette øker sjansene for en virkelig spennende safari. Dere drar tilbake til lodgen hvor frokosten serveres. I løpet av dagen kan dere nyte og slappe av ved bassenget eller bestille en av lodgens aktiviteter. Ettermiddagssafari starter rundt kl 16:00.

Chobe byr på fantastiske safarimuligheter! Geografisk grenser området mot Namibia, Zimbabwe og Zambia. Det er over 75 arter av pattedyr og 450 fuglearter i parken.

Måltider

Frokost & Middag

Måltider

Frokost & Middag

Tidlig på morgenen drar dere ut på en siste safari, før dere setter kursen mot Victoria Falls International Airport og sjekker inn på flyet tilbake til Norge.

Afrikaeventyret er slutt for denne gang og dere tar farvel til landet som har gitt dere unike opplevelser og minner for livet.  

Måltider

Frokost

Dere ankommer Norge med mange gode minner.

Takk for turen og velkommen tilbake til oss!

Dere ankommer Norge med mange gode minner.

Takk for turen og velkommen tilbake til oss!

Reisevilkår

Topp Afrika AS sine reisevilkår ligger til grunn for avtalen dere gjør med Safarireiser.no når dere booker en reise. Les våre reisevilkår.

Reisegarantifondet
Topp Afrika AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen sikrer deg pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs. Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

Flybilletter

De fleste av våre reiser inkluderer ikke flybilletter tur/retur Norge. Unntaket er visse reiser på spesifikke datoer (julereiser, gruppeturer og så videre) hvor vi holder gruppebilletter. Dette betyr at du kan bestille flyreisen selv om du vil. Når vi bestiller flybilletter, får dere først en reservasjon for flyreisen der dere kan se reiseruten. Dere er ansvarlige for å sjekke at alle navn er stavet i likt som i passene deres. Vi bruker elektroniske flybilletter som dere skriver ut selv, eller laster ned flyselskapets app og legger inn reisen der.

Vaksiner

Det er viktig å være vaksinert før turen til Øst-Afrika. Kontakt vaksineklinikk eller fastlege for mer informasjon om hvilke vaksiner som trengs i løpet av turen. Husk å være ute i god tid med vaksinasjonen og ta med deg vaksinasjonskortet på reisen. Hvis du begynner å føle deg uvel etter reisen, ikke nøl med å kontakte lege. Fortell legen din om turen til Afrika.

Gå til FHI for siste oppdatert liste over anbefalte vaksiner.

Reiseforsikring

Kunden har selv ansvar for å tegne reiseforsikring før avreise. Ta med deg forsikringsbevis på reisen. Vi ber deg om å kontakte forsikringsselskapet ditt og konsultere dem før avreise for å sjekke om du har tilstrekkelig reiseforsikring for turen.

Medisin og helsehjelp

Deler av reisen tilbringes i bushen, noe som betyr at det kan være vanskelig å løse spesielle behov raskt og enkelt under reisen. Det kan handle om kosthold eller medisiner, så det er veldig viktig at vi får beskjed om eventuelle spesielle behov ved bestilling av safariprogram slik at vi kan tilpasse programmet eller komme med spesielle direktiver. Alle reisende er ansvarlige for å ta med medisinen de trenger. Det er lurt å ta med sitt eget lille "medisin-kit" til forebyggende formål; hodepinetabletter, håndsprit, plaster, medisiner mot magesykdom osv. I mange av landsbyene som passeres i løpet av turen finnes det små apotek, men det kan ikke garanteres at medisinene du leter etter er tilgjengelige. Lokalsykehus og lokalt helsevesen holder en relativt lav standard, i de store byene er det muligheter for gode sykehus. 

Bagasje og vekt

Pakkelisten vår kan forhåpentligvis være nyttig når du pakker til turen. Pakk gjerne i bag eller sekk da det er begrenset bagasjeplass i safaribilene og på safarifly.

Flyvninger tur/retur Norge
De fleste flyselskap som vi benytter til Afrika tilbyr deg å ta med 23 kg x 2 kolli + 8-12 kg i håndbagasje.

Innenriksflyvninger
Bagasjevekt på innenriksfly varierer fra 15 kg - 23 kg. Gjør deg kjent med ditt flyselskaps bagasjeregler før avreise.

Sørg for å ha uunnværlige ting i håndbagasjen; pass, int. vaksinasjonskort, flybillett, forsikringer, kredittkort, penger, resepter, medisiner, kamera, kikkert og andre ting med høy verdi. 

Innførsel til Norge

Du er selv ansvarlig å forvisse deg om at de gjenstandene du tar med deg til Norge er lovlige å innføre. Ler mer på www.toll.no

Tips

Tips er en del av kulturen i Namibia, Botswana  og Zimbabwe. Tips er frivillig, men også forventet, og er en måte å takke for god service og godt utført arbeid. Vi anbefaler at du gir guiden/sjåføren tips siste dagen. De fleste hoteller/lodger/camper har en felles "tips-boks" der du kan legge igjen tips ved avreise. Dette deles på alle de ansatte som jobber der - både de synlige og usynlige.

Namibia

 • Safariguide 100-200NAD/ZAR per person per dag
 • Bosted 50-100 NAD/ZAR per natt per dag
 • Om dere har leiebil og skal fylle drivstoff: 5-10ZAR til den eller de som hjelper dere
 • Restauranter, bar, cafe: 10% av regningen

Botswana

 • Safari guide, 8-10 USD per dag per person
 • Overnatting, 1-5 USD per person per natt

Zimbabwe

 • Safari giude, er 10 - 15 US$ per person per dag.
  Overnatting er 3 - 5 US$ per person per dag.

Sikkerhet

Namibia, Zimbabwe og Botswana er generelt hyggelige land å besøke der turister vanligvis blir godt behandlet. Imidlertid er det noen ting du bør være oppmerksom på når du besøker landene. Vår anbefaling er å være generelt forsiktig og oppmerksom, og ha god kontroll på verdisakene dine. Når du er på safari og bor i parkene, er det viktig å varsle en vakt hvis du vil forlate hytten / teltet du bor i. Ville dyr kan være i nærheten.

Befinner du deg i storbyer som Harare og Windhoek, anbefaler vi å utvise generell forsiktighet og årvåkenhet, og unngå å gå rundt i gatene etter solnedgang. Trenger du en taxi, kan du bestille den med vår hjelp eller via hotellet. Unngå å ta taxi ute på gaten.

Når du er på safari og bor i parkene, er det viktig å si fra til en vakt hvis du vil forlate hytten/teltet du bor i. Ville dyr kan være i nærheten.

Les mer om sikkerhetssituasjonen i Botswana og Namibia her.Vær oppmerksom på at alle UD-reiseråd er tilpasset de som reiser uten en arrangør. Når du reiser med oss, sørger vi for å planlegge reisen på tryggest mulig måte, og vi arrangerer ikke reiser til områder som UD fraråder eller som vi selv ikke anser som trygge.

Språk

Det offisielle språket i Namibia er engelsk og afrikaans.

I Botswana snakker man engelsk og setswana.

Det offisielle språkene i Zimbabwe er engelsk, shona og sindebele. 

Tidssone

Botswana, Zimbabwe og Namibia er i samme tidssone. I vinterhalvåret er de en time foran Norge, og i sommerhalvåret er det samme tid som i Norge.

Valuta

Valutaen i Botswana er Pula, og i Namibia er det Namibiske dollar (NAD) og Rand (ZAR). I Namibia og Botswana er det mulig å betale og ta ut penger med kort. Det er vanlig å bruke amerikanske dollar for tips og betalinger i Botswana.

Valutaen i Zimbabwe er for tiden amerikanske dollar (USD). Det er mangel på kontanter (USD) i Zimbabwe og muligheten til å ta ut penger fra minibanker er svært begrenset. Utenlandske kort aksepteres ikke for kontantuttak, men de kan godtas som betalingsmiddel i enkelte butikker. Merk at muligheten til å betale med kort er begrenset, spesielt utenfor Harare. Maksimalt kontantbeløp som tillates tatt ut av landet er USD 1000 som kontrolleres ved grenseoverganger. Husk at på grunn av den dårlige økonomiske situasjonen i landet, har enkelte sykehus innført krav om kontantbetaling også for akutthjelp, og selv om pasienten har reiseforsikring.

Elektronikk og adapter

Adapter er nødvendig i Namibia, og de bruker en type D-plugg. Den sørafrikanske standarden (type M) er vanligst i Botswana. Den britiske standarden (type G) forekommer også. Mindre vanlig, selv om den noen ganger finnes, er den indiske standarden (type D). På noen lodger og hoteller er det "multikontakter" som også fungerer med svenske kontakter. Vær oppmerksom på at disse vanligvis ikke jorder de enhetene du bruke

Adapter er nødvendig. I Zimbabwe brukes "Type G" British BS-1363 og "Type D" Indian BS-546 5 amp.

Ønsker du å bruke mobilen din på reisen, bør du sjekke med mobiloperatøren hvilke priser som gjelder. Ofte kan det være billigere å kjøpe e-sim fra Airalo eller lignende. Mobildekningen er god, men det kan være enkelte ”lommer” uten dekning.

Pass og visum

Ved reise til Namibia må passet være gyldig i minst 6 måneder etter siste dag på reisen. Det må være minst to tomme sider i passet ditt for inn- og utreisestempler. Sjekk passet ditt før du reiser for eventuelle skader. Namibia krever ikke visum for norske borgere.

Botswana krever ikke visum for norske borgere. Ved ankomst tildeles du en 90-dagers innreisetillatelse. Botswana har også krav om å vise en returbillett.

Passet må ha en gyldighetsdato på minimum 6 måneder på reisens siste dag. Det må være minimum 3 ledige sider i passet. Kontroller passet før utreise, og sjekk at det ikke har skader. Det kan være fornuftig å ha en kopi av passet med på reisen. Ved grensen til Zimbabwe kjøper man visum mot et gebyr (ca. 30 - 55 USD per person).

Klima

Klimaet i Sør-Afrika er generelt varmt og tørt, men temperaturene kan variere betydelig avhengig av om det er vinter, sommer, natt eller dag. Namibia er en av de solfylte landene i verden med over 300 solskinsdager i året. Langs kysten beveger Benguelastrømmen seg og skaper et betydelig kjøligere klima enn det som er innover i landet. Det er ofte skyfritt i disse områdene.

Klimaet i Botswana er subtropisk med temperaturer opp til 40 °C om sommeren (desember - mars). Om vinteren kan natttemperaturen imidlertid synke under null på noen steder. Nedbøren varierer avhengig av hvor i landet du befinner deg og faller hovedsakelig i perioden november til mars.

Det tropiske klimaet i Zimbabwe modereres av sin høye høyde og er derfor for det meste subtropisk. De sentrale delene av landet ligger på et høyplatå 1000 meter over havet. Regntiden inntreffer i sommermånedene (november – mars), men varierer mye fra område til område. I enkelte deler av sør, for eksempel ved Limpopo-bassenget, faller det svært lite regn.

Bekledning

Når man er på safari er det godt å ha behagelige klær. Det er viktig å ikke kle seg i skrikende farger, men å velge klær som går mer i ett med naturen. Det er ofte litt kjølig tidlig på morgenen, da kan det være greit med lange ermer og lange bukser, mens dagene vanligvis er varme, da er det viktig å tenke på å beskytte seg mot solen.

Internasjonalt førerkort

Internasjonalt førerkort er påkrevd eller sterkt anbefalt i Namibia.

I Botswana er det påkrevd med internasjonalt førerkort.

Norsk Ambassade

Den norske ambassaden i Botswana finnes ikke i landet. Norge har ingen egen ambassade i Botswana. I stedet kan norske borgere henvende seg til den norske ambassaden i Pretoria, Sør-Afrika, for konsulære saker og assistanse. Ambassaden i Pretoria har ansvaret for Norges forhold til Botswana.

Norske ambassade i Pretoria, Sør-Afrika: Adresse: 959 Arcadia Street, Hatfield, Pretoria 0083, Sør-Afrika Telefon: +27 12 364 3700 E-post: emb.pretoria@mfa.no

Hvis du trenger konsulær hjelp eller informasjon om Norges forhold til Botswana, er det best å kontakte den norske ambassaden i Pretoria.

Norge er representert ved et honorært konsulat i hovedstaden Windhoek. Ansvarlig norsk ambassade for Namibia er Norges ambassade i Pretoria, Sør-Afrika.

I krise og nødsituasjon oppfordres nordmenn til å kontakte ambassaden i Pretoria på telefon Tel: +27 123 643 700 eller +47 23 95 26 00. Utenfor ambassadens åpningstid kan publikum kontakte UDs døgnoperative senter på tlf +47 23 95 00 00 eller pr e-post: UDops@mfa.no

Ambassadens åpningstider:
Mandag - Fredag kl. 08:30 - 16:00

Besøksadresse
Ozmik House,
165 Lynnwood Road,  Brooklyn

Ambassadens kontaktinformasjon:
Telefon: +27 12 364 3700
Epost: emb.pretoria@mfa.no
Hjemmeside: https://www.norway.no/en/south-africa/for-nordmenn/om-ambassaden/

Ambassadens nødtelefon (døgnåpen): +27 12 364 3700

Norge er representert ved et honorært konsulat i hovedstaden Harare. Ansvarlig norsk ambassade for Zimbabwe er Norges ambassade i Pretoria, Sør-Afrika.

I krise og nødsituasjon oppfordres nordmenn til å kontakte ambassaden i Pretoria på telefon Tel: +27 123 643 700 eller +47 23 95 26 00. Utenfor ambassadens åpningstid kan publikum kontakte UDs døgnoperative senter på tlf +47 23 95 00 00 eller pr e-post: UDops@mfa.no

Lenke til nettsiden Norway in Zimbabwe

Utenrikstjenesten ber alle som skal oppholde seg i utlandet over lengre tid om å registrere seg via deres app eller hjemmesider. Last ned appen «Reiseklar», hvor Utenriksdepartementets reiseinformasjon, reiseråd og reiseregistrering tilgjengelig i én app, eller registrer reisen på www.reiseregistrering.no. Dette vil gjøre det enklere for utenrikstjenesten å få kontakt med deg dersom noe skulle oppstå i området du befinner deg. I en krisesituasjon vil Utenrikstjenesten forsøke å oppnå kontakt med deg via e-post, SMS eller telefon dersom du legger inn relevant informasjon hos dem. Utenrikstjenesten garanterer ikke at de vil kunne hjelpe deg i alle situasjoner.

 • Leiebil under hele oppholdet i Namibia: 4x4 Toyota Hilux eller lignende
 • GPS til leiebilen
 • Sundowner drive i Kalahariørkenen
 • 24h service under hele reisen
 • Flybillett Windhoek - Victoria Falls
 • Guidet tur til Victoria Falls
 • Båttur i solnedgangen på Zambezielven
 • Åpen safaribil med engelsktalende guide
 • Safari i Chobe National Park
 • Båttur i solnedgangen i Chobeelven
 • Parkavgifter
 • Overnatting som beskrevet i program
 • Måltider som beskrevet i program 
 • Alle transfers


PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Flybilletter tur/retur Norge
 • Tips til safariguide/sjåfør, 10 - 15 USD per dag, fra hver av dere
 • Visum til Zimbabwe

Det lille ekstra

Liker du å unne deg det lille ekstra? Nedenfor lister vi noen oppgraderingsforslag til de ulike overnattingsstedene samt aktiviteter som kan gi en flott reise noen ekstra minneverdige opplevelser. Dette er selvfølgelig bare et lite utvalg, og vi kommer gjerne med flere forslag.

Oppgradering av overnattingssted

Det har tatt oss mange år å finne de absolutt beste overnattingsstedene på våre destinasjoner. Slapp av ved bassenget på et eventyrlig resort, eller få ditt livs villmarksopplevelse i luksustelt midt på savannen. På våre turer våkner du på din beste side uansett! For deg som vil ha det lille ekstra finner du noen forslag nedenfor. Gi oss gjerne beskjed i bestillingsforespørselen hvis du har spesielle ønsker eller er interessert i en oppgradering.

&Beyond Sossusvlei Desert Lodge
Les mer >
Camp Moremi
Les mer >

Legg til aktiviteter

Å reise til Afrika er en magisk opplevelse som gir minner for livet. Det er mulig å forgylle dagene med noe ekstra minneverdig for de som ønsker det. Nedenfor har vi listet opp de mest populære aktivitetene på reisemålet ditt. Vi hjelper gjerne til med å foreslå aktiviteter som kan passe for dere.

Helikoptertur over Victoria Falls

Den spektakulære helikopterturen over Victoriafallene er kjent som "Flight of Angels". Da David Livingstone så Victoria Falls for første gang i 1855, skrev han at "Så vakre omgivelser må ha blitt sett på av flyvende engler". Lite visste han at man 150 år senere kunne få akkurat den muligheten. Den beste måten å sette pris på den sanne prakten til Victoria Falls er å se dem fra luften.

Luftballong i den Namibiske ørkenen

Opplev Namibias utrolige ørken ovenfra! Luftballongturen starter ved soloppgang, svev med vinden i omtrent en time, over et hav av sand og fjell med en endeløse utsikt over et av verdens underverker. Ved landing fortsetter magien mens du kommer ned til bakken med en champagnefrokost i "Out Of Africa"-stil som venter på deg midt i ingensteds.

Walking safari

En walkingsafari gir deg en unik nærhet til naturen. Sammen med en bevæpnet guide og ranger får du virkelig møte villmarken til fots. Med fokus på å forstå naturen fra det minste økosystem, til fugler og til større vilt som elefanter, sjiraffer og bøfler.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta en titt på alternativene for denne turen eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Klar for å planlegge ditt eget safarieventyr?

Takk for din forespørsel!

Våre safarieksperter vil snart komme tilbake med et reiseforslag som tar deg nærmere ditt store eventyr.

Fyll ut dine opplysninger og beskriv gjerne ønskene du har for reisen din, så utarbeider vi et skreddersydd programforslag for deg.

Drømmer du om noe spesielt? Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å lage en helt eksklusiv, skreddersydd reise, akkurat slik du vil ha den. Ta kontakt med meg direkte, eller bestill et møte med en av våre safarieksperter >

Josef Khaled, Daglig leder, Safarireiser
Josef Khaled,
Daglig leder, Safarireiser

Abonner på inspirasjon og reisenyheter

Drøm deg bort med vårt populære nyhetsbrev, spekket med inspirasjon og reisetips til ditt neste store eventyr.

Takk!

Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev.